DKK 7.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Meget fin begynder-MTB til prisen
2. 1x10 Shimano Deore geargruppe
3. Shimano MT200 hydrauliske skivebremser

Stadig flere danskere ønsker at stifte bekendtskab med MTB-sporten. Og det er der mange gode grunde til. MTB-kørsel giver nemlig både motion, action og naturoplevelser. Og i virkeligheden har du ikke brug for meget udstyr, for at komme i gang. Egentlig kan du klare dig med en mountainbike, noget cykeltøj og det mest elementære sikkerhedsudstyr (Husk: Ingen cykling uden hjelm!).

Nu sidder du sikkert og tænker: Ja, ja. Nu prøver de snedige vestjyder hos Cykler.dk at lokke mig til at købe en vildt dyr, fancy cykel, inden jeg overhovedet har fundet ud af, om MTB-sporten rigtigt er noget for mig! Men nej, sådan er det faktisk ikke. Vi vil tvært imod gerne vise dig, at du, for relativt få penge, kan få en sjov og sikker debut som MTB-rytter.

Roscoe 6 fra amerikanske Trek er en både let og solid aluminiums-MTB. Den har ekstra store 27,5´´ hjul, som sikrer, at cyklen står godt fast, selv under vanskelige forhold. En SR Suntour forgaffel med 120 mm vandring absorberer let de stød og vibrationer, som er uundgåelige, når man kører offroad. Dermed er komforten i top.

Desuden er der en dropper sadelpind. Ved hjælp af grebet på styret kan du sænke din sadel, så den ikke er i vejen ved nedkørsler eller i sving.

Geargruppen er en 1x10 Shimano Deore, som giver dig et ganske bredt gearområde at arbejde med. Du kan således altid finde et passende gear at køre i, uanset terrænet.

Enhver seriøst MTB bør have hydrauliske skivebremser. Og på Roscoe 6 hedder de Shimano MT200. Det er et sæt meget populære bremser, som sidder på et utal af fede cykler, fra forskellige producenter. Og det er der god grund til. De bremser nemlig præcist og effektivt, selv i meget glat/vådt føre.

Endelig kan Trek Roscoe 6 også bruges som almindeligt transportmiddel i hverdagen. Den er nemlig forberedt for montering af bagagebærer og støtteben, hvilket gør den til en rigtig allround-MTB.

Tilbage er kun at ønske dig og din nye Trek Roscoe 6 en fantastisk rejse ind i MTB-sportens betagende verden!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: