DKK 99.999,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Eksklusiv, fjerlet XC-racer
2. Helt nyskabende affjedring
3. XC-rytterens vildeste drøm

For at kunne køre hurtigt, er man nødt til at tænke hurtigt. Det er filosofien bag den nye S-Works Epic World Cup fra den amerikanske producent Specialized.

Læs med nedenfor, og vi vil erfare, at det ikke er det rene pral, når vi siger, at denne super cool XC-cykel sandsynligvis er den hurtigste på markedet.

Under udviklingen af Epic World Cup rammen skelede ingeniørerne hos Specialized mere end n smule til den ultralette ramme, der bruges på landevejs-raceren Aethos. Som resultat heraf vejer rammen på S-Works Epic World Cup kun 1765 gram, alt inklusive. Det betyder hurtigere acceleration, større effektivitet på de hårde stigninger, og generelt en utroligt adræt håndtering. Her er tale om et fjerlet fart-monster, med et meget stift stel.

Affjedringen er et kapitel for sig: Måske synes du ikke, at 75 mm på bagskifteren, og 110 mm fortil, vandring lyder af alverden, men takket være den special-designede affjedring (designet i fællesskab med RockShox) føles S-Works Epic World Cup som en cykel med langt større vandring. Faktisk svarer den til en 100 mm vandring med 25% sag, bl.a. takket være den innovative BRAIN-teknologi. Prøv den i dens rette element, og bliv overbevist.

S-Works står for det eksklusive. Og derfor har Specialized også udstyret cyklen med en 1x12-speed SRAM  XX Eagle AXS geargruppe. Og den er der kun godt at sige om: Gnidningsløse gearskift, hver eneste gang, og et bredt gearområde at arbejde med.  

Et sæt SRAM D8 hydrauliske skivebremser sørger for, at dette fantastisk fart-uhyre også kan bremses ned igen, når det er nødvendigt.

Specialized S-Works Epic World Cup er en perfekt erstatning for enhver hardtail XC-cykel. Det ideelle valg for den seriøse XC-rytter.

OBS: Cykler i denne prisklasse er desværre også populære blandt cykeltyve. Vi anbefaler en godkendt kædelås.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: