Før DKK 8.199,00
DKK 7.399,00
SparDKK 800,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Tubeless Ready hjul
2. RockShox Judy Silver Solo Air forgaffel
3. Shimano MT200 hydrauliske skivebremser,

Man kunne fristes til at spørge: Kan det virkelig lade sig gøre at få en løbsklar mountainbike, med luft-affjedring, for kun lige omkring 8000 kr.? Hvis man spørger Trek (og Cykler.dk med, for den sags skyld), så bliver svaret et rungende JA!

Marlin 8 hører til blandt Treks mest populære mountainbikes. Læs videre, og du vil forstå hvorfor. Trek yder (naturligvis, fristes man til at sige) livsvarig garanti på det solide aluminiumsstel. Forgafler kommer fra RockShox, og hedder Judy Silver Solo Air. Den har justerbar rebound, og enten 80 eller 100 mm vandring (alt efter stel-størrelsen). Luftgaflen er dels lettere end en traditionel luft-forgaffel, og dels kan den let justeres i forhold til rytterens vægt.

Hjulene er tubeless ready. Det betyder, at de er forberedt for slangeløse dæk, hvor man sprøjter flydende latex ind, i stedet for at pumpe luft i dækkene. Det reducerer risikoen for punkteringer, og sparer vægt.

Også hvad gearingen angår, har Trek gjort det let for dig: Du får en solid og enkel 1x12 Shimano geargruppe. Så er du sikker på at have de gear, du behøver, og ikke nogen overflødige. Du skal så bare koncentrere dig om at få mest muligt ud af din cykling.
Som noget næsten selvfølgeligt er cyklen udstyret med Shimano MT200 hydrauliske skivebremser. Så ved man, at bremserne virker. Også, når underlaget er vådt, mudret eller sneglat.

I størrelserne XXS til og med S har cyklerne et buet overrør, som giver lavere indstigning. Derved bliver cyklen lettere at stige af og på for mindre ryttere.

Hjulstørrelser:
•XXS: 26´´
•XS og S: 27´´
•M, ML, L, XL, og XXL: 29´´

Hvis du ønsker at bruge din cykel til den daglige transport, så kan du selvfølgelig også det. Marlin 8 er eksempelvis forberedt for montering af bagagebærer, hvilket gør, at den også kan forvandles til en pendler-cykel af høj klasse.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: