DKK 10.399,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. 100% løbsklar XC-MTB
2. 1x12-speed Shimano XT/SLX geargruppe
3. 100 mm RockShox luftforgaffel

Den amerikanske cykel-gigant Trek fortsætter med at gøre sig bemærket med cykler og tilbehør til ethvert behov, og i næsten ethvert prisleje. Næsten uanset, hvad du er på udkig efter, er Trek i stand til at komme med et fornuftigt bud. Hvis du brænder for XC-racing, og måske er begyndt at køre løb, så foreslår vi, at du kigger nærmere på den nye X-Caliber 9, som er topmodellen i X-Caliber familien!

Denne lækre XC-mountainbike er designet specielt til dig, der gerne vil have så mange trail-kilometer i benene som muligt. Den lette aluminiumsramme er udformet på en måde, så du let kan tage cyklen over skulderen, når en forhindring skal forceres. Denne cykel er både let, hurtig og stærk.

X-Caliber 9 er udstyret med en 100 mm RockShox RL Gold DebonAir luftforgaffel, som let kan justeres efter din vægt. Det afhænger, ganske enkelt, af, hvor meget luft, du pumper i forgaflen. Med en luftforgaffel bliver cyklen desuden lettere, i forhold til en cykel med en alm. forgaffel, der indeholder en metalfjeder. Luftforgaflen absorberer ethvert bump, du måtte møde på din vej.

Geargruppen er den meget populære 1x12-speed Shimano XT/SLX, som har et meget bredt gearområde, der især gør cyklen velegnet til meget hurtige singletracks.

De hydrauliske skivebremser hedder Shimano MT4100. De virker, som de skal, hver eneste gang, uanset underlagets beskaffenhed. Disse bremser kan du stole på, selv hvis dit liv en dag skulle komme til at afhænge af din cykels evne til at bremse.

På en Trek X-Caliber 9 er du klar til at deltage i XC-løb!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: