Før DKK 7.999,00
DKK 6.799,15
SparDKK 1.199,85
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Virkelig lækker hardtail MTB til prisen
2. RockShox Judy Air luftforgaffel
3. 1x12-speed Shimano geargruppe

Cykelcross er en både sjov og action-præget sportsgren, hvor det går stærkt, samtidig med, at man i høj grad får mulighed for at prøve kæfter med kuperet terræn. Det siger sig selv, at der er noget, der stiller visse krav både til cykel og til rytter. Cyklen skal dels både være solid og hurtig, og dels skal den ikke være for tung. Ofte må du jo springe af sadlen, og tage cyklen over skulderen, for at forcere en forhindring.

Og som altid er den amerikanske cykel-gigant Trek klar til at opfylde enhver cykelrytters behov. Den nye Trek X-Caliber 8 er en både let og hurtig hardtail MTB, perfekt til XC Racing. Det elegante, helstøbte aluminiumsstel har intern kabelføring, hvilket dels nedsætter behovet for vedligeholdelse (idet stellet beskytter kablerne), og dels bidrager til hele cyklens æstetiske udtryk.

En 100 mm RockShox SL Judy Air luftforgaffel sikrer optimal komfort. Fordelen ved en luftforgaffel er, at den kan justeres efter cykelrytterens vægt, og endvidere er en luftforgaffel lettere end en traditionel fjederforgaffel.
Geargruppen er en enkel og stærk 1x12-speed fra Shimano. Du har derfor kun en enkelt gearvælger at holde styr på. Og gearområdet er mere end bredt nok til, at du kan klare alle typer terræn.

Bremserne er det heller ikke noget dårligt at sige om. Her får du nemlig de meget velkendte Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser. Og dem kan du stole på, under alle forhold. Også den dag, hvor dit liv evt. afhænger af, at du kan bremse!
Hvis du vælger en Trek X-Caliber 8, får du, meget kort fortalt, en hardtail-MTB, der performer, som om den var langt dyrere!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: