DKK 85.799,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Meget velkørende elektrisk trail-MTB
2. 1x12-speed trådløs geargruppe fra Sram
3. Affjedringen er `second to none´

Med den nye Trek Fuel Exe 9.8GX AXS tager vi springet op i topklassen for elektriske eMTB´er. Denne super fede elektriske mountainbike henvender sig primært til dig, der lever og ånder for trail-kørsel, og som kun går efter det bedste!

Den lille, men meget stærke, TQ-motor er smukt integreret i den lette, helstøbte OCLV carbon-ramme. Det samme kan ma sige om batteriet, som har en kapacitet på 360 Wh. Hvis du synes, at det er lige i underkanten, har du mulighed for t tilkøbe en range extender, så du ikke løber tør for strøm, når du ønsker at tilbringe en dejlig, lang dag på sporet.

Alle cyklerne i Fuel Exe-serien udmærker sig ikke mindst for deres meget fine affjedring. Og her er 9.8 GX AXS bestemt ikke nogen undtagelse: Forti finder du en RockShox Lyrik Select+ luftforgaffel med 150 mm vandring. Det er, i sig selv, din garanti for en fin affjedring. Men Trek går videre endnu! De har nemlig også forsynet cyklen med en RockShox Super Deluxe Select+ bagdæmper. Så bliver det næppe meget bedre!

Hvad geargruppen angår, er Fuel EXE 9.8 GX AXS blevet opgraderet, i forhold til seriens lidt billigere modeller. Den kommer nemlig med en 1x12-speed Sram GX AXS geargruppe. Resultatet er silkebløde gearskift, hver eneste gang, samt minimalt behov for vedligeholdelse.

De hydrauliske skivebremser kommer, ikke overraskende, også fra Sram, og bærer produktnavnet Code R. Og heller ikke her er der gået på kompromis med noget.

Køb den nye Trek Fuel 9.8 GX AXS, og flyv af sted ad alverdens trails!

OBS: Hos Cykler.dk har vi også masser af dejligt tilbehør. Husk f.eks. en god cykelhjelm. Og hvad med en forsikringsgodkendt kædelås, for at forebygge at nogen render med din cykel?

Skal du bruge en range extender finder du den her

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: