DKK 103.999,00
Ikke På Lager
Derfor vil du elske den
1. Den ultimative elektriske trail-MTB
2. 1x12-speed Shimano XTR geargruppe
3. Stærk og lydsvag TQ-motor

Hils på den største dreng i klassen, når vi snakker om de elektriske Fuel EXe-MTB´er fra amerikanske Trek!
Her får du en smuk, nyskabende eMTB, hvor der bestemt ikke er gået på kompromis med noget som helst. Der er, uden overdrivelse, tale om noget af det ypperste, Trek kan præstere.

Den nye TQ-motor er fysisk lille, og meget lydsvag, men lad dig ikke narre: Den er bomstærk, når det gælder. Du får et solidt, men næsten lydløst boost, når terrænet er allermest udfordrende, og samtidig bibeholder du den meget `levende´ følelse af at køre på en `rigtig´ mountainbike.

Batteriet er, ligesom motoren, indbygget i det lette og meget elegante OCLV carbon-stel. Kapaciteten er på 360 Wh. Hvis du tænker, at det er vel lidt, i forhold til dit behov, kan du tilkøbe en range extender, som giver ekstra strøm til de lange og hårde ture på sporet.

Forgaflen er en RockShox Lyrik Ultimate, med hele 150 mm vandring. Det er en luftforgaffel med Airwiz-teknologi, som gør den meget nem at justere. Samme teknologi er anvendt til bagdæmperen, som er en RockShox Super Deluxe Ultimate.

En 1x12-speed Shimano XTR geargruppe (èn af Simanos bedste) sørger for at overføre kraften fra dine tråd til de lette kulfiber-hjul, som naturligvis er tubeless ready.

De hydrauliske 4-stemplers Shimano XTR M9120 skivebremser er naturligvis af samme høje standard som cyklens øvrige komponenter.

Hvis du vil have noget af det ypperste inden for eMTB´er på markedet i dag, så kan Trek Fuel EXe 9.9 XTR være et godt bud.

Mange vil misunde dig denne super fede cykel. Så måske var det en god idé med en forsikringsgodkendt kædelås ?

Skal du bruge en range extender finder du den her

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: