DKK 5.199,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Solid og alsidig hardtail-MTB til fornuftig pris
2. 1x9-speed Shimano CUES
3. 100 mm SR Suntour forgaffel

2024-udgaven af trek Marlin 5 er, hvad en hardtail-mountainbike skal være: Stærk, alsidig og velkørende. Og så gør det jo heller ikke noget, at den ikke koster spidsen af en jetjager!

Når hardtail-MTB´er blevet så populære her i landet, skyldes det sikkert ikke mindst, at disse cykler er meget alsidige: En hardtail er naturligvis i sit es ude på skovstien eller MTB-sporet, men den er bestemt også et godt valg til dig, der har brug for en solid pendler-cykel, der kan holde til virkelig mange kilometer, dag ud og dag ind.

Marlin 5 er baseret på en både let og solid aluminiumsramme. Og forgaflen er en SR Siuntour, med 100 mm vandring, og lockout-funktion, så forgaflens vandring kan låses fast. Det kan især være en fordel, når du kører lange stræk i fladt terræn.

Cyklens specielle stelgeometri gør den meget stabil, både offroad og i bytrafikken. Stellet har studser til montering af støtteben, bagagebærer mv.

En 1x9-speed Shimano CUES geargruppe sørger for, at du har et ganske bredt gearområde at arbejde med. Og samtidig er brugervenligheden i top, fordi der kun er en enkelt gearvælger at holde styr på.

De hydrauliske Tektro skivebremser sikrer, at du altid har masser af bremsekraft at gøre godt med, selv når sporet er mudret, eller cykelstien sneglat.

Marlin 5 er ikke alene en fantastisk terræncykel. Den er også et dejligt transportmiddel i en travl dagligdag.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: