DKK 6.399,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Stærk begynder-MTB til prisen
2. SR Suntour forgaffel
3. 1x10-speed Shimano Deore geargruppe

Selv de største cykelatleter er startet et sted. Og hvis ikke, dine første oplevelser på en mountainbike bliver gode, mister du sandsynligvis hurtigt interessen for sporten. Altså gælder det om at starte på en fornuftig cykel. Og til det formål kan vi anbefale Trek Marlin 6!

På denne stærke og velkørende cykel kan du udvikle dine færdigheder, når det gælder offroad-cykling.
Det lette og stærke stel er udført i Alpha Silver aluminium, og der er indvendig kabelføring, hvilket dels fuldender cyklen smukke look, og dels beskytter kablerne mod at blive beskadiget.

Forgaflen er en SR Suntour 30 fjederforgaffel med lockout og 100 mm vandring. Du er således sikret god affjedring, når terrænet begynder at vise tænder. Lockout-funktionen er praktisk, når du f.eks. skal køre lange stræk i fladt terræn. I den forbindelse må vi jo heller ikke glemme, at en MTB også er særdeles velegnet til pendling og anden transportcykling i hverdagen.

En Shimano Deore geargruppe (1x10 speed) sørger for at overføre kraften fra dine tråd til de brede Bontrager-hjul. Fordelen ved en 1x-spped geargruppe er, at den er meget brugervenlig, idet der kun er et enkelt greb at holde styr på. Og gearområdet er mere end bredt nok til, at du kan klare enhver udfordring i terrænet.

Takket være et sæt hydrauliske Tektro HD-M275 skivebremser har du altid god kontrol over cyklen, og kan altid bremse, også når sporet for alvor er mudret. Det er noget ganske andet end de fælgbremser, man typisk finder på traditionelle hverdagscykler.

Trek Marlin 6 er begyndercyklen, som hjælper dig med at komme på offroad-eventyr!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: