DKK 5.599,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Stærk trailcykel til fin pris
2. 1x10-speed Shimano CUES geargruppe
3. Hydrauliske skivebremser fra Tektro

Marlin 6 Gen 3 - Til 5599kr
Er udstyret forskelligt i forhold til beskrivelsen.
Suntour Gaffel og 10 Speed Deore Gear

Trek Marlin 6 er en super solid, sjov og velkørende trailcykel, som også kan begå sig på asfalt. Takket være den helt unikke stelgeometri er den meget stabil, både når den ruller over stok og sten, ude på MTB-sporet eller skovstien, og når du drøner gennem bytrafikken, f.eks. på vej til eller fra arbejde eller uddannelse.

RoxkShox-forgaflen har 100 mm vandring (80 mm i str. XXS), så du er godt rustet til at takle ujævnt terræn. Og når du kører på asfalt/i fladt terræn, kan du vælge at bruge lockout-funktionen, som fastlåser forgaflens vandring.

Aluminiumsrammen har studser til montering af bagagebærer og skærme mm. Den slags ekstraudstyr kan være en fordel, hvis du bruger cyklen som pendler-maskine.

Geargruppen er en 1x10-speed Shimano CUES. Den sikrer, at du altid kan finde et passende gear at køre i, og samtidig er en 1x geargruppe meget brugervenlig, fordi der kun er en enkelt gearvælger at holde styr på.

Et er at kunne cykle meget og hurtigt. Men det er nu også rart at vide, at man altid kan bremse ned igen. Og det kan du, takket være de hydrauliske skivebremser, som kommer fra Tektro.

Med den nye Marlin 6 får du virkelig meget MTB for pengene.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: