DKK 13.799,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Virkelig meget MTB for pengene
2. 1x12-speed Sram NX Eagle geargruppe
3. Tubeless ready hjul

På en hardtail mountainbike kan du kør stort set alle steder: Mountainbiken er naturligvis skabt til offroad-cykling, men den kan bestemt også klare sig på asfalt. Det er ikke uden grund, at så mange cykelbude kører på hardtail MTB´er.

Cube Reaction Hybrid C:62 One er noget så sjældent som en carbon-MTB, der ikke koster en bondegård. Stellet er let, stift, og meget stærkt. Og en 100 mm SR Suntour luftforgaffel med fjernbetjent lockout sørger for at `sluge´ bump og vibrationer fra underlaget. God affjedring øger komforten, og resulterer i mindre træthed.

Med en luftforgaffel sparer du vægt, i forhold til en traditionel fjederforgaffel. Men vigtigere er, at du kan justere affjedringen, helt efter dine egne ønsker og behov. Det afhænger bare af, hvor hårdt, du pumper forgaflen.

Stellet er i øvrigt forberedt for montering af en dropper post sadelpind.
Geargruppen er en 1x12-speed Sram NX Eagle. Den giver dig et meget bredt gearområde, og samtidig er den meget brugervenlig, fordi du kun har én gearvælger at holde styr på. Det giver mere overskud, så du kan yde dit ypperste på cyklen.

Et sæt hydrauliske Shimano Deore BR-M6100 skivebremser giver dig masser af bremsekraft, lige på rette tid og sted. Også, når vejen er sneglat, eller MTB-sporet er én stor mudderpøl.  

Cube Reaction C:62 One er MTB´en til dig, der gerne vil kunne klare alt med kun én cykel!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: