DKK 10.499,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Flot og velkørende hardtail MTB
2. 100 mm. SR Suntour luftforgaffel
3. 1x12-speed Sram NX Eagle geargruppe

Danskerne har i den grad taget MTB-sporten til sig. Og ikke overraskende er Cube med helt fremme. Bed en dansker om at nævne nogle MTB-mærker, og du kan være sikker på, at Cube bliver nævnt!
Også her hos Cykler.dk elsker vi Cube. Og det samme gør mange af vore tilbagevendende kunder.

Cube Acid 2023 er en super solid MTB, som er fantastisk i skoven, men som bestemt også kan begå sig på asfalt. Det er jo ikke uden grund, at mange cykelbude kører på hardtail-MTB´er.

Aluminiumsrammen på Cube Acid har indvendig kabelføring, samt studser til montering af støtteben, bagagebærer mv. Hvis du ønsker at tilkøbe noget af det nævnte ekstraudstyr, hjælper Cykler.dks moderne værksted gerne med monteringen.
Cubes size split gør, at du nemt kan finde en størrelse, der passer til lige netop dig.

Forgaflen er en 100 mm. RockShox Judy Silver TK Air. Fordelen ved en luftforgaffel er dels, at du sparer vægt, i forhold til en traditionel fjederforgaffel, og dels, at du kan justere affjedringen efter dine personlige ønsker.

Geargruppen er en 1x12-speed Sram NX Eagle. Den giver dig et meget bredt gearområde, og samtidig er den meget brugervenlig, fordi du kun har en enkelt gearvælger at holde styr på. Generelt er det en meget driftssikker geargruppe.

Hvad de hydrauliske skivebremser angår, har vi at gøre med en god gammel kending, nemlig Shimano BR-MT200. Og disse bremser kan du stole på, under alle forhold. De virker, som de skal, og behovet for vedligeholdelse er begrænset.

På en Cube Acid er du godt rustet til lidt af hvert. Husk en godkendt lås.  

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: