Før DKK 6.199,00
DKK 5.199,00
SparDKK 1.000,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Smuk og solid MTB
2. 2x8-speed Shimano geargruppe
3. 100 mm SR Suntour forgaffel

Lige siden den spæde start i 90´erne har den sydtyske cykelproducent Cube bevist, at det er muligt at lave super lækre og velkørende mountainbikes.

Og en MTB behøver bestemt ikke virke hverken tung eller kluntet. Det er den nye Cube Aim Race et levende bevis på.

Aluminiumsstellet virker slankt og sporty. De glatte svejsninger fremmer cyklens æstetiske look, samtidig med, at de tilføjer ekstra styrke til stellet, der derfor holder længere.

Indvendig kabelføring er der naturligvis også. Udover, at det ser pænt ud, er indvendig kabelføring med til at beskytte kablerne mod skader. Det betyder mindre vedligeholdelse.

Forgaflen er en 100 mm SR suntour XCT Disc. I øvrigt den samme som på Aim Pro. Forgaflen er bred nok til 2,25´´ dæk, hvilket er en stor fordel, når du kører i uvejsomt terræn.

Men også til lange, daglige pendlerture er Cube Aim Race særdeles velegnet. Derfor er stellet forsynet med studser til montering af skærme, støtteben og bagagebærer. Hvis du ønsker at tilkøbe udstyr, hjælper Cykler.ds 5-stjernede værksted gerne med monteringen.

En 2x8-sped geargruppe sørger for, at du aldrig kommer til at mangle gear.

De hydrauliske Clarks Clout skivebremser sikrer, at der altid er masser af bremsekraft til rådighed, lige på rette tid og sted. Det gælder også, når vejen er sneglat, eller MTB-sporet mudret.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: