DKK 9.799,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Flot og velkørende hardtail-MTB
2. 1x12-speed Shimano XT geargruppe
3. Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser

Hvis nogen kan lave super fede mountainbikes til rimelige priser, så er det folkene hos Cube i den sydtyske delstat Bayern. De har jo også bjergene lige uden for døren.

Bakkerne omkring Lemvig, hvor Cykler.dk har til huse, er af en mere beskeden størrelse, men én ting er sikker: Både vi og en stor gruppe tilbagevendende kunder er vilde med Cube-cykler!

Cube Attention SLX er en stærk og enkel hardtail-MTB, i et både smukt og funktionelt design. Aluminiumsstellet har glatte svejsninger, og indvendig kabelføring. Det gør underværker, både for aerodynamikken og for cyklens smukke, helstøbte look.

Stellet har studser til montering af støtteben og bagagebærer. Den slags ekstraudstyr kan især være gavnligt, hvis du (også) bruger cyklen til pendling og anden dagligdags transport. Evt. kan du vælg at montere et barnesæde på bagagebæreren.

Forgaflen er en 100 mm Rockshox Judy Silver. Der er tale om en luftforgaffel, så du kan justere affjedringen efter dine egne ønsker og behov.

Geargruppen, en 1x12-speed Shimano XT, giver dig et bredt gearområde, så du altid kan finde et passende gear at køre i, uanset om du kører på asfalt eller allroad. Samtidig er geargruppen yderst brugervenlig, fordi du kun har en enkelt gearvælger at holde styr på.

Hvad de hydrauliske skivebremser angår, har vi at gøre med en god gammel kending, nemlig Shimano BR-MT200. Disse bremser gør, hvad de skal, selv når vejen er sneglat eller MTB-sporet mudret.

Attention SLX er, kort sagt, en stærk og alsidig MTB, som klarer det hele. Beskyt cyklen med en godkendt lås, og dit hoved med en sikker, smart og komfortabel hjelm. Cykler.dk har det hele, til den rette pris!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: