Før DKK 29.799,00
DKK 19.369,35
SparDKK 10.429,65
Vælg variant for status
OBS grundet reservedelsmangel hos Trek og Shimano, kan denne cykel blive leveret med SRAM DB8 4-stemplet bremse og E-Thirteen Helux Kranksæt og kassette

Derfor vil du elske den
1. Full suspension MTB, der klarer det meste
2. Affjedring af meget høj klasse
3. Hydrauliske Shimano MT4100 skivebremser

Er du på udkig efter en terræn-fræser i højeste kvalitet? I så fald er du sikkert ikke den eneste, for MTB-sporten er i kraftig fremgang her i landet. Det er vi naturligvis glade for, her hos Cykler.dk. Men det er ikke det eneste, vi er glade for. Vi er også både glade og stolte over at kunne tilbyde vore kunder den lækre Fuel EX 8, fra den amerikanske gigant Trek.

Et er at drøne ned ad de stejle nedkørsler. Men ud god mountainbike skal også kunne bære dig op ad stigningerne! Og det kan Trek Fuel EX 8, bl.a. takket være det super smarte ekstralave 51T klatregear, som er indbygget i den stærke 1x12 Shimano XT geargruppe.

Selve stellet er lavet i aluminium, som, foruden at være både let og stærk, også er billigere end kulfiber. Knock Block og intern kabelføring er på det nærmeste at betragte som en selvfølge.

På en trail-cykel er affjedringen naturligvis af afgørende betydning. Og Fuel EX 8 skuffer bestemt ikke: Fox Rhythm 34 Float forgaffel, med luftaffjedring og 140 mm vandring. Så ved man, at enhver landing bliver silkeblød. En lækker bagdæmper er der også, nemlig den special-tunede Fox Performance Float EVOL. RE aktiv støddæmper, med 3 forskellige indstillinger. Det bliver næppe meget bedre!

De hydrauliske skivebremser kommer fra Shimano, og hedder MT4100. Med deres fire stempler skal disse bremser nok sikre dig fuld kontrol over cyklen, selv under de vanskeligste forhold.

Konklusionen må blive, at hvis du elsker at cykle i terræn, så skal Trek Fuel EX 8 nok hurtigt blive din nye bedste tohjulede ven!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: