Før DKK 32.799,00
DKK 21.319,35
SparDKK 11.479,65
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Lækker MTB til både sjov og alvor
2. 1x12-speed Shimano XT geargruppe
3. RockShox luftforgaffel og bagdæmper

At have det sjovt er en alvorlig sag! Og hvis du elsker at køre på full suspension MTB, så vil du sikkert gerne have en cykel, der både er 100% seriøs i terrænet, men som også gør din cykling til en både komfortabel og underholdende oplevelse. Hvis du kan nikke genkendende til dette, så anbefaler vi, at du kigger nærmere på Treks nye full suspension MTB Top fuel 8.

Denne cykel har alt, hvad du kan forlange af en moderne MTB: Aluminiumsstel med indvendig kabelføring og Mino Link, som sætter dig i stand til at justere på stel-geometrien, også ude på sporet. Kombinationen af en 120 mm RockShox SID DebonAir luftforgaffel og en RockShox Deluxe Ultimate RCT bagdæmper giver denne cykel en fløjlsblød affjedring, uanset, hvor barskt, terrænet bliver. God affjedring gør din cykel-oplevelse mere behagelig, og du bliver mindre træt, efter en lang dag i cykel-sadlen.

Geargruppen er den populære 1x12-speed Shimano XT, som er kendt for sit særdeles brede gearområde, og for sin meget høje grad af driftssikkerhed og brugervenlighed. Så kan du koncentrere dig om at hamre så mange watt som muligt ud, i stedet for at skulle spekulere meget over gearskiftene.

Et sæt gode bremser er særdeles rare at have, ikke mindst på de stejle nedkørsler! Og her kan du glæde dig over de særdeles pålidelige Shimano MT4100 hydrauliske skivebremse, med 4 stempler. Selv, hvis det en dag skulle gælde liv eller død, kan du stole p, at du altid har masser af hurtig og præcis bremsekraft til rådighed.

Tilbage er kun at ønske dig og din nye Trek Top Fuel 8 en masse skønne ture på alverdens trails!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: