Cube Stereo Hybrid 160 HPC Actionteam 750 27.5 - 2022

DKK 53.799,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. 750 Wh. batteri giver lang rækkevidde
2. FOX Float bagdæmper og 170 mm forgaffel
3. Stærk Bosch-motor

Hos Cykler.dk byder vi alle typer af cykel-entusiaster velkommen. Og det er vores målsætning, at alle skal have en god oplevelse, når de handler hos os. Fra tid til anden støder vi på cykel-folk af den type, for hvem kun det ypperste er godt nok.
Og hvis du stræber efter perfektion, når det gælder kørsel på elektrisk mountainbike, så kan vi garantere dig, at ingeniørerne hos den sydtyske cykel-producent CUBE også har stræbt efter perfektion, da de skabte 2022-modellen af CUBE Stereo Hybrid 160 HPC Actionteam 750!

Den ultralette FOX 38 Float Factory forgaffel har en vandring på hele 38 mm. Og når den samarbejder med en FOX Float X Factory bagdæmper, så sker dr ting og sager, hvad affjedring angår. Vi lover dig, at du aldrig har oplevet noget lignende!

Bosch Powertube batteriet er på hele 750 Wh. Så du skal cykle langt, før mangel på strøm bliver et problem. Motoren kender vi fra mange andre dejlige CUBE-cykler. Det er nemlig den populære 4.generations Bosch Performamce CX. Den er let, lydsvag og bomstærk. Rent æstetisk skæmmer batteri og motor ikke cyklen, idet batteriet er indbygget i den fjerlette carbon-ramme. Og hvad motoren angår, sidder den nede i cyklens krank. Men når du først giver den gas, ser folk alligevel ikke andet end mudderet, der sprøjter fra det brede Schwalbe Big Betty bagdæk! Fordækket er i øvrigt et Schwalbe Magic Mary.

CUBE har valgt at forsyne Stereo Hybrid 160 HPC Actionteam 750 med den velkendte 1x12-speed Shimano XT geargruppe, som man også finder på mange andre CUBE-cykler. Og hvorfor skulle man egentlig også ændre på noget, der fungerer så godt?

De hydrauliske Shimano XT skivebremser repræsenterer heller ikke nogen decideret nyskabelse. Men de er stærke og funktionelle, så du kan koncentrere dig om at yde det optimale på cyklen, uden at behøve spekulere på, om du har bremsekraft nok til rådighed, når der bliver brug for den.

CUBE er i forvejen kendt som producent af særdeles habile mountainbikes. Og hvis der skal strøm på, finder du næppe noget bedre end Stereo Hybrid 160 HPC Actionteam 750!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: