Cube Stereo Hybrid 140 HPC SL 750 29 - 2022

DKK 40.699,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. 750 Wh. batteri giver lang aktionsradius
2. Enestående full suspension eMTB i carbon
3. 1x12-speed Shimano XT geargruppe

Når du kører på en virkelig fed cykel, skal du have mulighed for at nyde turen, og naturligvis fokusere på at ude dit bedste, uden at behøve spekulere over, hvad cyklen gør, og hvorfor, den gør det. Denne filosofi er, generelt set, meget karakteristisk for cykler fra CUBE. Og netop derfor kan du ikke nøjes med en hvilken som helst cykel!

Den nye CUBE Stereo Hybrid 140 HPC 750 29 er en MTB ud over det sædvanlige. I erkendelse af, hvor vigtig, affjedringen er på en cykel til offroad-brug, startede ingeniørerne hos CUBE ud med at forsyne denne cykel med en FOX 34 Rhythm forgaffel, med hele 150 mm vandring. Bagdæmperen er en FOX Float DPS EVOL. Med denne kombination på din cykel er du klar til at takle snart sagt enhver terrænmæssig udfordring, selv hvis du planlægger at cykle i lande med mere kuperet terræn end du finder i Danmark.

Selve rammen er udført i carbon, så den er så let og stærk, som den kan blive. Indbygget i rammen finder du det 750 Wh. store Bosch Powertube batteri. Så stort et batteri er der ikke mange elcykler der har. Du er således ikke på at have rigeligt med strøm til en lang dag i skoven eller på MTB-sporet. Og hvis du har lyst til at drage ud på en lille weekendtur, skulle det heller ikke blive noget problem.

Selve motoren er både let og særdeles stærk. Der er nemlig tale om den kendte 4.generations Bosch Performance CX centernotor, der leverer et gungrende drejningsmoment på hele 85 Nm.

Med hensyn til gearsystemet, har CUBEs ingeniører valgt at sætte driftssikkerhed og brugervenlighed i højsædet. Med en 1x12-speed Shimano XT geargruppe ved man, at man får et redt gearområde, og problemløse gearskift, selv når man skifter gear et par hundrede gange i løbet af en dag.

Bremserne hedder ligeledes Shimano XT. Så er du sikker på at få et sæt hydrauliske skivebremser, der virker, som de skal. Både til daglig brug og den dag, det måske gælder dit liv!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: