Cube Stereo Hybrid 140 HPC Actionteam 750 29 - 2022

DKK 52.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. 750 Wh. batteri giver lang aktionsradius
2. Fantastisk affjedring
3. 1x12-speed Shimano XT geargruppe

Stadig flere MTB-entusiaster opdager, at det bestemt ikke bliver mindre sjovt, når man sætter strøm til cyklen. Og når man kender den sydtyske producent CUBE, så kan det ikke undre, at dette firma er med helt fremme, når det gælder elektriske mountainbikes til seriøst brug.

Og hvis du ønsker en full suspension eMTB, som har meget lang rækkevidde, og som holder til det hele, så er den nye Stereo Hybrid 140 HPC 750 29 værd at kigge nærmere på.

Umiddelbart bemærker man ikke straks, at man har med en elcykel at gøre. Det nye design har bidraget til at skabe plads til det meget kraftige 750 Wh. batteri, som giver masser af strøm, selv til adskillige rundture på MTB-sporet, eller til en længere tur ud i den vidstrakte danske natur. Motoren er den velkendte 4.-generations CX centermotor, ligeledes fra Bosch.

Den indvendige kabelføring gør designet helstøbt, mindsker behovet for vedligeholdelse, og gør desuden stellet stærkere.
Lad os kaste et blik på affjedringen, der jo er så vigtig på en MTB: Fortil finder du en 150 mm FOX 36 Float Factory forgaffel, og bagtil en FOX Float X Factoy bagdæmper. Meget bedre kan det næsten ikke blive! De brede dæk holdes solidt plantet på jorden, og bump og vibrationer elimineres på fornem vis, med mere cykelglæde og mindre træthed til følge.

Geargruppen er den velkendte 1x12-speed Shimano XT. Den er stærk og driftssikker, samtidig med, at du får et meget bredt gearområde at gøre godt med. Desuden er gearene meget nemme at betjene, netop fordi der kun er en enkelt gearskifter at holde styr på.

Uden kontrol er fart risikabelt, og, i værste fald, livsfarligt. Derfor er det godt, at CUBE Stereo Hybrid 140 HPC 750 29 er udstyret med de kraftige og pålidelige Shimano XT BR-MT8120 hydrauliske skivebremser. Så er du sikker på at have masser af bremsekraft til rådighed, selv under de mest udfordrende forhold.

Når du har prøvet denne cykel, vil du ikke være i tvivl om, hvorfor vi hos Cykler.dk (og mange af vore stamkunder med os) elsker CUBE!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: