DKK 72.799,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Carbon-cykel med fantastisk affjedring
2. 750 Wh. Batteri giver ekstrem rækkevidde
3. Hydrauliske Shimano XT M8120 skivebremser

De fleste MTB-entusiaster elsker at hamre ned ad sporet, i flyvende fart. Men de fleste vil sikkert også være enige i, at det er knapt så sjovt, når man skal knokle op til toppen af bakken, for at få en tur til. Derfor er det godt, at udviklingen af elektriske MTB´er er nået så langt, som den er!

Tag bare et kig på 2022-udgaven af Rail 9.8 XT fra den amerikanske gigant Trek! Her er stort set samtlige komponenter blevet opgraderet, for at give dig den ultimative performance i terrænet, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Den stærke Bosch-motor yder 85 Nm., og batteriet, som er integreret i cyklens ultralette, men ekstremt solide carbon-stel, er på hele 750 Wh. Det er mere, end de fleste konkurrenter kan byde på, og også nok til selv meget lange ture, i det mest udfordrende terræn.

Den lækre RockShox ZEB luftforgaffel har en vandring på 160 mm, og den suppleres fint af en (ligeledes luftaffjedret) RockShox Super Deluxe Ultimate Thru-shaft bagdæmper. Meget bedre affjedring kan du næsten ikke drømme om at få!

Geargruppen er en 12-speed Shimano XT. Den er kendt og elsket, ikke alene for sit meget brede gearområde, men også for sin store brugervenlighed og driftssikkerhed. Med en 1x12-speed geargruppe er der kun en enkelt gearvælger at holde styr på. I stedet kan du så koncentrere dig om at give den fuld gas på cyklen!

Et sæt stærke Shimano XT M8120 skivebremser med 4 stempler giver dig masser af bremsekraft, selv når det går stejlt nedad og/eller stien er glat og mudret.

Cyklens display er kompatibelt med et stort antal interessante apps, og den nye Bluetooth fjernbetjening gør displayet nemt at betjene.

Ja, der er meget godt at sige om Trek Rail 9.8 XT. Men når alt kommer til alt skal en eMTB opleves i dens rette element!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: