Cube Stereo Hybrid 140 HPC TM 750 29 - 2022

DKK 44.699,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. 750 Wh. batteri giver lang aktionsradius
2. Fremragende affjedring, både for og bag
3. Magura MT7 hydrauliske skivebremser

Hvis du nogen sinde har set en western-film, så ved du, at hvis man bliver udfordret til en ildkamp, så nytter det ikke at møde op, udelukkende bevæbnet med en kniv. Og selv om vi bestemt ikke håber, at dette bliver aktuelt for dig, i bogstavelig forstand, så gælder det, også i alle livets andre forhold, om at have det rette udstyr, så man kan klare stort set enhver tænkelig situation.

Hvis du er virkelig seriøs omkring det med at køre på el-mountainbike, så har du også behov for en cykel, der er bygget til at kunne klare praktisk talt enhver form for terræn. Og her kommer CUBE Stereo Hybrid 140 HPC TM 750 29 rullende ind på scenen, på sine lette Newmen-hjul.    

Den ultralette carbon-ramme genner på et kraftigt Bosch Powertube batteri, på hele 750 Wh. Længere rækkevidde er der ikke mange elcykler, der har. Centermotoren er en 4.generations Bosch Performance CX. Og selv om den er så let og kompakt, at man knapt bemærker den, når man kaster et blik på cyklen, yder den hele 85 Nm. Det er en 250W motor, som hjælper med op til 25 km/t, hvilket er det normale for elcykler her i landet.

En 150 mm FOX Float forgaffel sluger, i overlegen stil, enhver vibration, underlaget måtte byde på. Og hvad forgaflen ikke kan, det kan bagdæmperen, som hedder FOX Float X.

Vi nægter ikke, at lige knap 44000 kr. er en del penge for en cykel. Men så er alle komponenter også af virkelig høj standard. Geargruppen er f.eks. en Sram GX Eagle 1x12-speed. Enkel, funktionel og brugervenlig!

Også hvad de hydrauliske skivebremser angår, har denne sublime cykel fået en opgradering, i forhold til seriens lidt billigere modeller: Magura MT7 er nogle af de bedste bremser, du kan få. Mudder, sne og andet vanskeligt føre kan bare komme an!
Sammen kan du og CUBE Stereo Hybrid 140 HPC 750 29 TM klare enhver udfordring!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: