Før DKK 7.299,00
DKK 6.495,00
SparDKK 804,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Virkelig meget trekkingcykel for få penge
2. Hele 24 gear
3. 63 mm SR Suntour forgaffel med lockout

En trekkingcykel er, meget kort fortalt, en cykel, der kan det hele!  Sådan formulerer den tyske cykel-producent CUBE det i hvert fald selv. Og når man kender lidt til CUBE, så ved man, at dette firma er kendt for at leveres virkelig fine produkter, hvor du for alvor får noget for dine penge. Og hvis man tror, at CUBE kun kan lave mountainbikes, så tager man for alvor fejl! Kig bare på denne flotte og funktionelle CUBE Nature Allroad!

En trekkingcykel er hverken en citybike eller en gravelbike. Det er derimod en cykel, der klarer sig glimrende i storby-junglen, men som også kan klare længere ture på landet/landevejen, samt lettere kørsel på grus. CUBE Nature Allroad er bygget op omkring et både let og solidt aluminiumsstel, der er konstrueret til at blive brugt, og det ikke bare i en sæson eller to!

For at sikre dig maksimal komfort og minimal udmattelse på de lange ture, er cyklen udstyret med en 63 mm SR Suntour NEX HLO forgaffel med lockout. Lockout-funktionen gør det muligt at fastlåse forgaflens vandring, hvilket især kan være gavnligt, når du kører på lange, flade strækninger.

Hele 24 indvendige Shimano-gear sikrer, at du kan klare enhver udfordring, du måtte møde på din vej, uanset om det er på den daglig pendlertur, på en længere cykelferie er noget helt tredje.

De hydrauliske Tektro skivebremser må vi heller ikke glemme. De kan jo i yderste konsekvens, komme til at redde dit liv! Derfor er vi glade for at kunne sige, at disse bremser kan du stole på.

Hele herligheden får du tilmed for under 7500 kr.! Er der egentlig meget at betænke sig på?

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: