Før DKK 42.999,00
DKK 36.999,00
SparDKK 6.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Lynhurtig cykel, i smart design
2. Shimano 11-speed gearsystem
3. Hydrauliske skivebremser

Hvis du er cykelpendler, og dagligt strider dig af sted ad gader i cykelstier, for at komme til og fra arbejde eller studier, så behøver man ikke fortælle dig, at et travlt og aktivt liv kræver en både solid, komfortabel og ikke mindst hurtig cykel. Og hvem har ikke drømt om at drøne forbi bilkøerne, imens man sender de morgensure bilister et hårdt tiltrængt smil?

Til dig, der gerne vil pendle både komfortabelt, og især hurtigt, har Specialized skabt Vado 6.0! Her får du en elektrisk citybike, der virkelig kan give de fleste andre baghjul! På de fleste almindelige elcykler hjælper motoren kun, indtil du når op på 25 km/t. Men på Vado 6.0 kan du nå helt op på 45 km/t!

Affjedringen er i top. Det sørger den lækre SR Suntour forgaffel (med 50 mm vandring) for.
Vado 6.0 er ikke alene hurtig. Den er også super elegant! Den stærke motor er integreret i det slanke aluminiumsstel, ligesom det meget stærke 600Wh batteri. Det giver et smart, strømlinet design, der understreger, at her kommer en cykel, der er designet til fart!
Takket være den innovative Shimano 11-speed geargruppe kan du altid finde en passende trådmodstand.

Men hvad er fart, hvis du ikke også har den fornødne bremsekraft? Det har du på en Vado 6.0. Det kan du takke de bundsolide hydrauliske skivebremser for. Disse bremser gør, hvad de skal, hver eneste gang. Også på en iskold vintermorgen, hvor det danske vejr viser sig fra den mest kolde og våde side!  

Læs hvordan Stefan pendler på sin Vado til og fra arbejde 67 km. HER

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at Vado 6.0 hører under kategorien speed pedelecs. Derfor gælder følgende regler:

•Det er forbudt at køre på speed pedelec, hvis du er under 15 år
•Hvis du er 15 – 17 år, skal du have kørekort til lille knallert eller have taget kørekort til bil efter reglerne om kørekort til 17-årige
•Hvis du er 18 år eller derover, er der ikke krav om kørekort.
•Du skal køre med cykelhjelm. Rådet for Sikker Trafik anbefaler, at du bruger en særlig speed pedelec-hjelm (godkendt efter NTA 8776), som beskytter hovedet bedre end en almindelig cykelhjelm.
•Du skal køre med lys på cyklen hele døgnet.
•Du skal have tegnet en lovpligtig ansvarsforsikring og altid medbringe din præmiekvittering.


CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: