DKK 39.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Lav indstigning
2. Stort batteri og stærk motor
3. Trinløst Enviolo-gear

Er du på udkig efter en elcykel, som kombinerer sublim komfort, meget lang rækkevidde og en høj grad af både funktionalitet og sikkerhed?

Så er du kommet til det rette sted!

Den nye Specialized Turbo Como 4.0 IGH er, ligesom andre modeller i Turbo Como-familien, baseret på den laveste step-through ramme, som Specialized har lavet til dato.

Forgaflen er den velkendte SR Suntour, med 800 vandring og lockout-funktion. Sidstnævnte funktion gør det muligt at fastlåse forgaflens vandring. Det kan især være en fordel, hvis du skal køre lange stræk i fladt terræn.
Integreret i cyklens ramme finder du et batteri, som yder hele 710 Wh.! her er oceaner af saft og kraft, selv til de meget lange ture. Batteriet kan naturligvis både afmonteres og aflåses. Vi gør opmærksom på, at opladning sker bedst og hurtigst ved stuetemperatur.  

Den stærke og lydsvage Turbo Full Power elmotor yder intet mindre end 70 Nm. Så her er masser af trækkraft at gøre godt med. Det hele styres fra det store mastermind display, som arbejder sammen med den unikke Mission Control app. Her kun du virkelig fintune selv de mindste detaljer, så din cykeloplevelse bliver så god som overhovedet muligt.

Den trinløse Enviolo City geargruppe virker præcist og gnidningsløst. Du regulerer modstanden ved at dreje på et håndtag.

Og glem så heller ikke, at denne super fede cykel er udstyret med bæltetræk, hvilket kræver mindre vedligeholdelse end en alm. kæde.

De hydrauliske Shimano BR-MT200 skivebremser giver dig masser af bremsekraft, lige på rette tid og sted.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her:

Specialized Turbo Como 4.0 IGH leveres, som noget næsten selvfølgeligt, med lygter, skærme, bagagebærer og støtteben. Her mangler ikke noget!