DKK 49.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Remtræk og aut. gear
2. Stort batteri og stærk motor
3. 80 mm SR Suntour forgaffel

Her tager vi lige et skridt opad, i forhold til de øvrige medlemmer af Turbo Como-familien fra Specialized.

På Turbo Como 5.0 IGH får du nemlig HELT automatiske gearskift, takket være det helt unikke Enviolo AUTOMATIQ gearsystem, som selv tager højde for kadencen, og for variationer i terrænet. Det er så nemt og bekvemt, som det er muligt at lave det på en elcykel.

I stedet for en traditionel kæde er Turbo Como 5.0 IGH udstyret med remtræk. Det betyder mindre vedligeholdelse, og længere levetid.

Batteriet er på hele 710 Wh., og er naturligvis indbygget i den lette og stærke alu-ramme. Her er der masser af strøm, selv til de virkelige lange ture. Men hvis du skal på en decideret cykelferie, bør du naturligvis stadig huske at medbringe opladeren.

Indstigningen er behageligt lav, ganske som på de øvrige Como´er.

Motoren er Spcializeds egen, og den yder et gungrende drejningsmoment på hele 90 Nm. Det er der ikke mange af konkurrenterne, der formår at matche!

En 80 mm SR Suntour forgaffel med lockout sørger for affjedringen.

Ganske, som det hører sig til for en Como, leveres model 5.0 IGH med masser af udstyr: Lygter, skærme, bagagebærer og støtteben. Så du behøver ikke spekulere på at skulle have eftermonteret dette udstyr.

Også bremserne er af højeste kvalitet. Her får du nemlig et sæt Sram G2 RS 4-stemplers hydrauliske skivebremser. Og det er uden tvivl nogle af de bedste bremser på markedet i dag.

Specialized Turbo Como 5.0 IGH er cyklen til dig, der vil have en markedsførende elcykel. Og den skal nok tiltrække sig en del misundelige blikke. Så hvad med en godkendt kædelås, for en sikkerheds skyld?

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: