DKK 4.399,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Stærk hardtail-MTB til prisen
2. 2x9-speed microSHIFT geargruppe
3. Hydrauliske skivebremser fra Shimano

Det behøver ikke en formue på at mountainbike-rytter. Det beviser Specialized med den nye Rockhopper Sport.

Denne super seje MTB er fantastisk i terrænet, men som den vaskeægte hardtail kan den også begå sig på asfalt. Det betyder, at du f.eks. kan bruge den til pendling og anden transport i en travl hverdag.

Og når du har fri, og MTB-sporet eller skovstierne kalder, cykler du bare derud, og kaster dig ud i offroad-cyklingens action-fyldte verden. Det er både nemt, sjovt, sundt og miljøvenligt. Du behøver ikke transportere din cykel i en bil.

Cyklen har en solid ramme af aluminium. Og en SR Suntour XCM 29 fjederforgaffel sørger for affjedringen. Vandringen er på 100 mm. Der er lockout-funktion, så forgaflens vandring kan fastlåses, når du f.eks. kører længere stræk på jævn asfalt.

Gear kommer du bestemt ikke til at mangle. Cyklen har nemlig en 2x9-speed microSHIFT geargruppe. Og med så bredt et gearområde vil du altid kunne finde et passende gear at køre i.

De brede Fast Trak Sport-dæk sikrer dig et godt vejgreb, uanset vejforholdene. Og når der skal bremses ned, kan du trygt stole på, at de hydrauliske Shimano skivebremser gør, hvad de skal. Her er der masser af bremsekraft, selv i vådt/glat føre.

På en Rockhopper Sport er du klar til at stifte bekendtskab med MTB-sporten. Og samtidig får du en cykel, som også kan klare mange daglige ture på asfalt.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: