Før DKK 6.099,00
DKK 4.899,00
SparDKK 1.200,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Smuk, stærk og billig Specialized MTB
2. 2x9-speed Microshift geargruppe
3. Hydrauliske Tektro BR-M275 skivebrmser

Med 2022-udgaven af Rockhopper sport fra den verdenskendte amerikanske producent Specialized rykker vi lige et trin op ad stigen, i forhold til den billigste model i Rockhopper-serien. Læs med nedenfor!

Ligesom de øvrige medlemmer af Rockhopper-familien er denne cykel baseret på den lette og solide aluminiumsramme, der giver cyklen robusthed og knivskarp håndtering, samtidig med, at prisen holdes nede. Intern kabelføring giver cyklen et lækkert, helstøbt look, og beskytter kablerne, hvorved behovet for vedligeholdelse holdes på et minimum.

Du får således en cykel, der for alvor er i sit es, når du begiver dig ud på MTB-sporet eller skovstien, men som også er solid, hurtig og smart, når den bliver brugt som dagligdags transportmiddel. En gedigen MTB kan nemlig også sagtens begå sig på asfalt.

Forgaflen er en SR Suntour XCM. Vandringen er størrelses-specifik, og kan være 80, 90 eller100 mm, alt efter om du vælger at få leveret cyklen med 26. 27,5 eller 29´´ hjul.

Takket være en 2x9-speed geargruppe fra Microshift har du et utroligt bredt gearområde til rådighed. Det er ikke gear, du løber ør for, når du kører på en Rockhopper Sport. Og det gælder, uanset, hvilken type terræn, du kører i!

Rockhopper Sport er forsynet med hydrauliske skivebremser. De hedder Tektro BR-M275, og de skal nok levere den fornødne bremsekraft, uanset, hvor glat/vådt, føret bliver. De hydrauliske skivebremser er klart at foretrække fremfor mekaniske skivebremser.

Rockhopper Sport er, kort sagt, en MTB, der kan (næsten) det hele, til en særdeles fornuftig pris!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: