Specialized Rockhopper Comp - 2022

Før DKK 6.699,00
DKK 5.499,00
SparDKK 1.200,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Meget fin MTB til prisen
2. 1x9-speed geargruppe
3. Størrelses-specifik SR Suntour forgaffel

Hvis man for alvor vil opleve eventyret på to hjul, må man være forberedt på, at det ikke altid er lige ud ad landeveje hele tiden. Faktisk et det ofte først, når landevejen slipper op, at begivenhederne tager fart!
Og heldigvis behøver det ikke koste en mindre formue at drage ud på cykel-eventyr. Med en MTB som Specialized Rockhopper Comp er du godt rustet til de vilde oplevelser i naturen. At en god mountainbike så også er særdeles anvendelig til pendling og anden dagligdags transport, er en anden sag.

Rockhopper Comp er baseret på en både let og solid aluminiumsramme. Cyklen fås med 27,5 eller 29´´ hjul, og SR Suntour XCM forgaflens vandring er størrelses-specifik (80/90/100 mm). På den måde er du sikret en glimrende affjedring, selv når terrænet for alvor bliver barskt.

En 1x9-speed microSHIFT geargruppe sørger for et tilstrækkeligt bredt gearområde til, at du kan klare enhver terrænmæssig udfordring, samtidig med, at brugervenligheden er i top. Det er en stærk, og ikke alt for dyr, geargruppe, som gør, hvad den skal.

Et er at kunne køre stærkt, selv i hårdt terræn. Men hvad hjælper det, hvis man ikke kan bremse, når man skal? Men bare rolig! Når de solide hydrauliske Sram Level skivebremser overfører mængder af rå bremsekraft til de brede Fast Trak Sport-dæk, skal du nok få bragt cyklen til standsning, selv i det mest våde og glatte føre.

Specialized Rockhopper Comp er din trofaste makker, hvad enten det gælder offroad-eventyr, pendling eller dagligdags transport!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: