Før DKK 5.799,00
DKK 4.799,00
SparDKK 1.000,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Smuk og stærk MTB fra Cube
2. Tektro HD-M275 hydrauliske skivebremser
3. 100 mm SR Suntour XCT Disc forgaffel

Hvis du køber en MTB i Cubes populære Aim-serie, får du virkelig meget cykel for pengene.

Og den nye Aim Pro er bestemt ikke nogen undtagelse: Det lette og stærke aluminiumsstel har glatte svejsninger, som dels fuldender cyklens elegante look, og dels er med til at mindske belastningen på svejsningerne, hvilket forlænger stellets levetid.

Indvendig kabelføring må næsten siges at være en selvfølge på så smuk en MTB. Cyklen er desuden forberedt for montering af en hel del udstyr.

Forgaflen er en SR Suntour XCT Disc med 100 mm vandring. Den er desuden bred nok til, at der kan anvendes 2,25´´ dæk. Det er noget, du vil komme til at sætte pris på, når du drager ud i terrænet.

Geargruppen kender vi fra andre af Cube Aim-familiens medlemmer. Det er en 2x8-speed Shimano. Så det bliver bestemt ikke gear, du kommer til at gå ned på, uanset, om du takler et hårdt MTB-spor, eller suser smilende forbi myldretidens bilkøer.

Hvad bremserne angår, har denne skønne MTB fået et lille `løft´, i forhold til de lidt billigere modeller i Aim-serien. Den er nemlig udstyret med de hydrauliske Tektro HD-M275 skivebremser. Og dem kan du roligt stole på, under alle tænkelige forhold.

Cube Aim Pro er en alsidig MTB til den moderne, aktive og travle cyklist!

Og så skal vi heller ikke glemme at nævne, at der er tale om en virkelig flot cykel! Hvad med en god lås, for alle tilfældes skyld?

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: