Før DKK 6.799,00
DKK 5.699,00
SparDKK 1.100,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Stærk og hurtig MTB til prisen
2. 100 mm SR Suntour forgaffel
3. 2x10-speed Shimano Deore geargruppe

Èn af de væsentligste fordele ved en hardtail mountainbike er dens store alsidighed: Du kan bruge den til daglige pendlerture til og fra job eller uddannelse. Du kan bruge den til anden daglig transport i byen. Du kan tage på tur ud i det blå. Og endelig kan du selvfølgelig vælge at snuppe et par vilde omgange på MTB-sporet.

Og så kan man jo også glæde sig over, at en god hardtail-MTB ikke nødvendigvis behøver koste en mindre formue!

Kig blot på den nye Cube Aim EX.

Denne lækre MTB er baseret på en både let og stærk aluminiumsramme, og Cubes eget Size Split system gør, at vi næsten med sikkerhed kan finde en størrelse, der passer dig.

SR Suntour forgaflen har 100 mm vandring, og fjernbetjent lockout. Lockout-funktionen gør det muligt at låse forgaflens vandring. Det kan især være en fordel, når du kører på asfalt og/eller i fladt terræn.

Gear kommer du næppe til at løbe tør for. Cyklen er nemlig udstyret med en 2x10-speed Shimano Deore geargruppe. Så det bliver aldrig noget problem at finde et passende gear at køre i.

Et sæt brede Schwalbe-dæk sørger for god kontakt til underlaget. Og de effektive hydrauliske Shimano BR-MT200 skivebremser leverer masser af bremsekraft, på rette tid og sted, og i alle typer føre.

På en Cube Aim EX kan du både tage nogle skønne ture i terrænet, og suse smilende forbi de sure bilister, som sider fast i myldretidens bilkøer!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: