Før DKK 7.599,00
DKK 6.995,00
SparDKK 604,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Solid og alsidig hardtail MTB
2. 1x12 Sram SX Eagle geargruppe
3. 100 mm RockSshox Judy Silver forgaffel

En hardtail MTB er altid god at have, ikke mindst fordi den er meget alsidig. Men alsidighed gavner ikke noget, hvis komponenterne ikke er i orden. Og det er de, når man vælger den nye CUBE Analog. Folkene bag det tyske cykelmærke har nemlig gennem mange år, bevidst, at de evner at producere cykler, hvor kvaliteten står i et nærmest uhørt godt forhold til prisen. Det er uden tvivl derfor, at navnet CUBE, for menage mennesker, nærmest er blevet synonymt med `mountainbike´. At CUBE så også laver rigtig fine racercykler, er en anden snak. Men hvis man ikke skulle kunne lave gode MTB´er i den bjergrige sydtyske delstat Bayern, hvor så?

2022-modelen af CUBE Analog er, som noget lidt specielt for cykler i prisklassen under 10000kr. udstyret med en 1x12 geargruppe fra Sram. Og hvis man kender lidt til Sram, så ved man, at deres komponenter kan man stole på. Dette meget brugervenlige gearsystem giver silkebløde gearskift, og et meget bredt gearområde. Det er ikke nogen tilfældighed, at der ofte sidder Sram-komponenter på langt dyrere cykler end CUBE Analog.

Forgaflen er en RockShox Judy Silver, med lockout og 100 mm vandring. I terrænet absorberer affjedringen enhver generende vibration. Og på de flade stræk kan du vælge at låse forgaflen. Med denne cykel kan du få det, som du vil have det!
Bremserne er de velkendte Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser. De er kendt for solid bremsekraft, en høj grad af driftssikkerhed, og et meget beskedent behov for vedligeholdelse.

Det er næppe for meget sagt, at CUBE Analog sætter nye standarder i klassen for mountainbikes under 10000 kr. Kom ind til Cykler.dk, og prøv den. Hvis du ikke allerede er dedikeret CUBE-fan, så bliver du det!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: