DKK 10.399,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Sjov og stærk trail-cykel, til fin pris
2. 1x12 Shimano Deore geargruppe
3. Super lækker trail-specifik geometri

Er du lige begyndt at stifte bekendtskab med MTB-sporten? Og vil du gerne have en lækker hardtail-MTB, som er både stærk og sjov, og som ikke koster det hvide ud af øjnene? Så kan vi anbefale, at du kigger nærmere på Roscoe 7 fra amerikanske Trek. Her er nemlig sjov for alle pengene, uden at gå på kompromis med seriøsiteten, når det gælder terræn-egenskaber!

Et let og stærk aluminiumsstel danner basis fir denne lækre begynder-MTB. Her får du en cykel, der kan holde til at blive brugt. Og samtidig holdes prisen nede, i forhold til, hvis man skulle have anvendt en carbon-ramme. Den progressive geometri går Roscoe 7 særdeles velegnet til trail-cykling. Og en 140 mm RockShox Recon Silver RL SoloAir luftforgaffel giver dig maksimal komfort, og sørger for at holde de brede 2,6´´ dæk solidt plantet i sporet. Luftforgaflen har den fordel, at den er justerbar, i forhold til din egen vægt. Det afhænger, ganske enkelt af, hvor hårdt, du pumper forgaflen.

Endvidere får du en dropper post, så du kan justere sadelhøjden, imens du cykler. På den måde kan du få det perfekte tyngdepunkt ved nedkørsler, eller når du kører gennem sving.

Geargruppen er en 1x12-speed Shimano Deore M6100. Den giver dig et bredt gearområde at arbejde med, og desuden har du den store fordel, at der kun er en enkelt gearskifter at holde styr på. Det kan dårligt være nemmere!

Men det er jo også rart at kunne bremse, af og til! Og det kan du, takket være de meget populære Shimano BR-MT200 skivebremser. De virker, som de skal, under alle forhold!

Trek Roscoe 7 er den relativt billige og meget sjove hardtail-MTB til dig, der enten er ny indenfor sporten, eller som bare gerne vil have en ikke alt for dyr hardtail, til sjov og ballade på sporet!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: