Sram X01 Eagle Chain 12-Speed
Sram GX Eagle Chain 12 Speed
Shimano CN-M8100 12s 126L
Shimano CN-HG93 - 9s
Shimano SM-CN900-11 Kædesamler 2 stk.
Sram Force AXS Kæde 12 speed
Sram Red AXS Flattop kæde 12 speed
Sram Rival AXS Kæde 12 speed
Shimano CN-HG40 - 6/7/8s
Shimano CN-E8000-11 11s
Samleled til kæde
Fås i 6 farver

Cykelkæden - Cyklens omdrejningspunkt

Hvilken type kæde har jeg brug for?


For at finde svaret på dette spørgsmål, er der en række faktorer, som du bør tage i betragtning: Har din cykel udvendigt eller indvendigt gear? Hvis den har indvendigt gear, er valget forholdsvist ligetil: Du kan eksempelvis vælge et kædekit som dette. Nemt billigt og funktionelt!

Lidt mere kompliceret bliver det, hvis din cykel har udvendigt gear. Så skal kæden passe til antallet af `speed´ (gear) på kassetten. Er du i tvivl om, hvor mange gear, din cykel har, så tæl tandhjulene på kassetten. Er der eksempelvis 10 tandhjul, så skal du vælge en 10-speed kassette.

De store producenter, såsom Shimano og Sram, laver naturligvis kæder, der passer til alle deres egne kassetter.

Er kædens længde vigtig?


Det korte svar er: Nej. I langt de fleste tilfælde vil det alligevel være nødvendigt at korte kæden op, ved hjælp af en kædeadskiller. Så om den kæde, du har købt, er 10 eller 15 cm for lang, er ikke afgørende.

Hvad kan jeg selv gøre, for at sikre, at min cykelkæde holder længst muligt?


Hos Cykler.dk sætter vi en ære i at sælge dig den helt rigtige cykelkæde, til den mest fordelagtige pris. Men gratis er cykelkæder selvfølgelig ikke. Det kan derfor godt betale sig at passe bedst muligt på sin cykelkæde. Både for at sikre, at den holder længst muligt, men også fordi en kæde, der bliver passet godt, fungerer mest effektivt, og giver dig den bedste og sjoveste cykel-oplevelse.

Cykler.dks store udvalg af olier og smøremidler finder du her. Med disse midler kan du rengøre og smøre din kæde, så den holder længe, til glæde, både for dig og for din pengepung!

Hvorfor skal jeg købe cykelkæder hos Cykler.dk?


Cykler.dk er den største cykelbutik i Vestjylland. Vi har et moderne, 5-stjernet værksted, med højt kvalificerede cykelteknikere, og alle vore ansatte er selv entusiastiske cykel-atleter.

Sublim kundeservice er, og vil altid være, Cykler.dks højeste målsætning. Hvis du har nogen form for spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@cykler.dk, ring på tlf.: 77340818, eller besøg vores dejlige butik i den skønne vestjyske by Lemvig.

Hvis du køber for 299 kr. eller derover, sender vi din ordre, kvit og frit!