Tifosi Alliant
Fås i 6 farver
Tifosi Sledge
Fås i 5 farver
Tifosi Aethon
Fås i 4 farver
Tifosi Rail
Fås i 7 farver

UTROLIGT populære cykelbriller!

Tifosi er en amerikansk producent af briller til et hav af sportsgrene og udendørs aktiviter, herunder cykling. Med en Tifosi cykelbrille er du altså sikret amerikansk kvalitet i samme klasse som du finder hos Oakley.

Denne kvalitet har sikret dem 10 års stor succes på markedet, og i sær i løbet af de sidste par år, er det gået RIGTIG godt hos Tifosi. I de sidste 3 år har Tifosi cykelbriller været de mest solgte i USA, og i de sidste 2 år har de været de mest solgte i Storbritannien.

Deres popularitet ses også på den brede vifte af sportsudøvere, der har valgt Tifosi som sin leverandør af briller til lige præcis deres sport. Professionelle beachvolleyspillere, BMX-kørere, golfspillere, skiløbere, maratonløbere, og selvfølgelig cykelryttere på internationalt topniveau, har valgt Tifosis fremragende kvalitet og pålidelighed!
Hver en detalje er gennemtænkt!
Når du køber en cykelbrille fra Tifosi, er du sikret et utroligt teknisk produkt, hvor den allernyeste teknologi er anvendt, og hvor hver en lille detalje er nøje gennemtænkt og gennemtestet. Dette fokus på finesse og kvalitet gør endvidere, at der er livstidsgaranti på dine cykelbriller, så du skal ikke ud og købe nye briller til næste sæson - eller sæsonen efter.
Stellet:
Stellet på cykelbrillerne er lavet i et materiale der kaldes TR90, og er det samme materiale som den anden amerikanske cykelbrille-producent Oakley benytter til deres produkter. Det er et utroligt let og holdbart nylon materiale, som modstår både kemisk skade og UV-stråler.

Gummistængerne og næseclipsen er er fuldt justerbare, som tillader dig at indstille det lige præcis efter dit hoved. De er fremstillet i et hydrofilisk gummi som forbedrer grebet selvom du sveder, hvilket sikrer dig maksimal performance og ikke mindst komfort.

Som en lille ekstra bonus, så leveres alle cykelbriller fra Tifosi med et hardcase etui med lynlås, og derudover følger der et mikrofiber rengøringssæt med, så du undgår beskidte og fedtede briller.


Linserne:
Alle linser fra Tifosi beskytter 100% mod alle skadelige UVA og UVB stråler, så du roligt kan tage en tur på landevejene, selvom solen skinner ufortrødent. Derudover er linserne lavet i materialet polycarbonat, hvilket gør dine briller super holdbare. Polycarbonatet gør at dine linser ikke kan få ridser eller gå itu, du kan i teorien slå på linserne med en hammer, uden der sker noget som helst!

De polariserede linser fra Tifosi er såkaldt "ægte" polariserede, da linserne er lavet med 3 lag af glas, og ikke bare et tyndt lag af polariseret belægning, som man ser på andre linser. Linserne er også udstyret med ventilationskanaler oppe i hjørnet af linsen. Det giver en god luftstrøm der holder dig nedkølet og forebygger dug på indersiden.

Der er ingen optisk forskydning i linserne, takket være optisk decentrerede linser, hvilket giver et optimalt syn i gennem linsen. Vise linser er også udstyret med beskyttelse mod blænding, der forebygger overanstregelse af dine øjne og træthed. Tifosis fotocromic linser er lavet af et hurtigt virkende materiale, som lynhurtigt indstiller sig, så snart du træder ud eller ind af døren.