DKK 649,00
Levering 1-2 dage
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 198,00)
Derfor vil du elske dem
1. Smarte og effektive cykelbriller til billig pris
2. Ultralette og meget stærke materialer
3. Vælg mellem linser i flere forskellige nuancer

Der findes muligvis folk, som vil spørge, om et par cykelbriller ikke er en unødvendig udgift? Til det må vi svare, at cykelbriller måske ikke er decideret `need to have´, men at de i hvert fald er `nice to have´. De fleste vil opleve, at når de først har prøvet et par gode cykelbriller. Så vil de meget nødig køre uden.

Fordelene ved et par gode cykelbriller er mange: Udover at fungere som almindelige solbriller beskytter brillerne også dine øjne mod vind, regn, insekter og fremmedlegemer. Øjnene er særdeles følsomme, og når du kommer drønende med 40-50 Km/t, slår en flue eller et sandkorn særdeles hårdt. Endvidere vil brillernes linser fremhæve konturer i landskabet. Du ser således bedre med brillerne end uden.  

Fra producenten Tifosi kommer modellen Sledge. Denne brille har et lækkert, ergonomisk fit, og er udført i et oversize design, så den beskytter et stort område af ansigtet.  

Brillerne er ganske lette, idet de kun vejer 37 gram. Det skyldes primært, at brillerne er lavet i det ultralette og meget stærke nylon-lignende kunststof Grilamid, Ligesom andre cykelbriller fra Tifosi er øre- og næsestykkerne på model Sledge belagt med en særlig type gummi, som gør, at brillerne ikke glider ned, uanset, hvor meget regn og/eller sved, de bliver udsat for.

Ørestykkerne er desuden justerbare, så du let kan opnå det helt perfekte, individuelle fit.

De ventilerede linser modvirker, at brillerne dugger til.

Brug dine Tifosi Sledge briller på cykelturen, på golfbanen, på skiferien eller til søs. Mulighederne er utallige!

OBS: Fototec linserne skifter selv farvenuance i forhold til lysforholdene (meget mørke i stærk sol, og mindre mørke, hvis det skyer til).