DKK 649,00
Levering 1-2 dage
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 198,00)
Derfor vil du elske den
1. Super smarte briller til en yderst rimelig pris
2. Meget sporty look
3. Optimal beskyttelse af dine øjne

Et par gode cykelbriller er svære at undvære, når man først har prøvet dem. Brillerne virker dels som almindelige solbriller (der beskytter øjnene mod stærkt lys, og fremhæver kontraster), og dels beskytter de dine øjne mod vind, vand, insekter og fremmedlegemer, når du drøner af sted på cyklen. Men det gør jo heller ikke noget, hvis brillerne ikke koster en formue! Synes du, at det lyder utroligt, at man kan få et par virkelig fede cykelbriller til under 500 kr.? I så fald kan vi kun sige, at hos Cykler.dk er miraklernes tid langtfra forbi!

Kig f.eks. på Aethon brillene fra den amerikanske producent Tifosi. Her får du virkelig noget for pengene. Brillerne dækker et stort område af dit ansigt, samtidig med, at designet er hypermoderne og sportsligt. Den øvre del af elve rammen er aftagelig, så du selv kan tilpasse brillens look og pasform efter din personlige smag.

På trods af den yderst rimelig pris er Aethon brillerne både lette og meget solide. Det skyldes, at de er udført i det nylonagtige materiale Grilamid, som har lav vægt, og meget stor brudstyrke. Øre- og næsestykker kan justeres, så du opnår den pasform, der er helt perfekt for dig. Ørestykkerne er belagt med en speciel form for gummi, som holder brillerne på plads, selv når du sveder allermest og/eller når regnen plasker ned.

Hvis du køber et par Tifosi Aethon, får du et par rigtig lækre cykelbriller, som du også kan vælge at bruge på golfbanen, på skiferien eller til sejlsport.

OBS: Fototec linserne tilpasser sig automatisk efter lysforholdene. Hvis du vælger en anden farve end Fototec, medfølger der 3 par linser.