DKK 499,00
Levering 1-2 dage
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 198,00)
Derfor vil du elske dem
1. Gode, billige briller i fedt design
2. Materialer i topkvalitet
3. Kan også anvendes til mange andre formål end cykling

Er det nu også nødvendigt med cykelbriller? Tja, det er muligt, at man sagtens kan cykle uden cykelbriller, men har du først prøvet et par gode briller, vil du hurtigt opdage, at de gør din cykel-oplevelse en del bedre. Ganske som et par almindelige solbriller vil cykelbrillerne eliminere generende reflekser, så du både ser bedre, og anstrenger dine øjne mindre. Desuden vil brillerne fremhæve kontraster i landskabet. Det er godt, både for oplevelserne og for sikkerheden. Noget andet er, at et par cykelbriller vil beskytte dine øjne mod insekter og andet.

Tifosi Alliant er et par rigtig fede cykelbriller, og det endda til en ganske fornuftig pris. Her får du virkelig meget cykelbrille for pengene. Brillen er udført i Grilamid, et nylon-lignende kunststof, som har en meget høj brudstyrke. Ørestykkerne er belagt med en særlig gummiblanding, som sikrer, at brillerne bliver siddende hvor de skal, uanset, hvor meget vand, de får.

Øre- og næsestykker er justerbare, så du let kan tilpasses brillen, så den kommer til at passe perfekt til dig. De ventilerede linser modvirker dug-dannelse.

Brillen er udført i et elegant design, og materialerne er i topkvalitet. Et par Tifosi Alliant briller kan du bruge til mange formål. Vi betragter dem ganske vist primært som cykelbriller, men de er bestemt også brugbare på golfbanen, på stranden, i sneen, eller hvis du skal ud at sejle.

OBS: Som du ses, fås denne skønne brille i flere farver. Størstedelen af Tifosi Alliant kommer med ekstra glas, du vil på billederne kunne se hvilke der følger med. Biller med Fototec linser skifter selv farve efter lyset, således, at de er helt mørke, når solen er stærkest, og mindre mørke, når lyset er mindre skarpt.