Harry vs. Larry - Bullitt

   

Dansk kvalitet og sikkerhed

Fra vores barndom kan mange af os huske den klassiske Longjohn budcykel, som blev benyttet af enhver købmand med respekt for dig selv, før i tiden. Netop fordi tohjulede ladcykler er hurtige og manøvredygtige, er konceptet langtfra dødt. Bare se på cyklerne fra den danske producent Harry vs, Larry!
Harry vs. Larry er, navnet til trods, et pæredansk firma, grundlagt af to københavnere, som begge havde erfaret, et en cykel ofte er den hurtigste og nemmeste måde at komme rundt i større byer, hvor der ofte er bilkøer. Den ene var ansat hos en producent af trehjulede ladcykler, mens den anden var dedikeret Longjohn-entusiast. De to slog sig sammen, med den vision at lave en tohjulet, elektrisk ladcykel, der kunne bruges til mange af de transport-opgaver, som man ellers ofte bruger biler til. Resultatet var den hurtige, trendy og solide elektriske ladcykel, der fik navnet Bullitt. Bullitt cykler er ikke alene hurtige og smarte. De er også bundsolide. På deres hjemmeside hævder firmaets grundlæggere sågar, at der stadig vil findes Bullitt cykler efter den næste apokalypse! Om denne påstand virkelig holder vand, skal vi naturligvis ikke kunne sige. Men et står fast: Bullitt cyklerne er lavet til at holde! Cyklerne er godkendt til en totalvægt på op til 180 kg, inkl. føreren. Dsv. At du kan transportere omkring 100 kg gods på din Bullitt.
   

Smarte-el-ladcykler som alternativ til biler i byerne

Firmaet to grundlæggere hedder i virkeligheden ikke Harry og Larry. Navnene symboliserer to forskellige synsvinkler omkring, hvad en ladcykel skal kunne. Du kan enten købe din Bullitt cykel fiks og færdig, eller du kan vælge `builder´-konceptet, hvor du praktisk talt starter med stellet, og derefter har en bred vifte af valgmuligheder, mht. tilbehør og tekniske specifikationer. F.eks. kan du vælge mellem indvendige og udvendige gear. Uanset, hvad du vælger, lover firmaet, at du nok skal blive glad for din nye cykel. Med et glimt i øjet tilføjer de, at ejeren af den lokale tankstation nok vil blive ked af det, når han ser, at du har købt en Bullitt. Noget sandt er der måske i de ord. En elektrisk ladcykel eller en elcykel generelt, er nemlig et langt mere klima-venligt valg end hvis du tog bilen til dine daglige pendlerture mm. Forestil dig dine børn glade ansigter, når de tager plads i transportkassen på den smarte, anderledes cykel! Pludselig bliver de dagligere ture til og fra daginstitutionen en hel del sjovere. Samtidig med, at du får mange dejlige cykel-oplevelser sammen med dine børn, har du muligheden for at lære dem noget om klima-venlighed, på et tidligt tidspunkt i deres liv. Indkøbsturene klares let, og selv for f.eks. håndværkere, der skal transportere værktøj fra en byggeplads til en anden, kan Bullitt cyklen i visse tilfælde blive et alternativ til bilen. Hvis du køber en Bullitt cykel, gør du ikke alene noget godt for klimaet, men du får også god motion. Motoren hjælper nemlig kun, når du selv træder i pedalerne. Til gengæld får du et ekstra boost, når en tung last skal transporteres over en stejl bakke. Takket være den tohjulede konstruktion er cyklen yders manøvredygtig, så du let kan komme rundt, selv på steder, hvor det er småt med pladsen.

Cykler.dk er klar med råd og vejledning

Som nævnt er valgmulighederne mange, når du er på udkig efter en elektrisk ladcykel cykel fra Harry vs. Larry. Du er naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os hos cykler.dk. Vort personale lever og ånder for cykler, og vores fornemste opgave er at hjælpe dig med at finde præcis den Bullitt cykel, der gør dine daglige cykelture til en fornøjelse, mange år ud i fremtiden.