Gør som størstedelen af vores kunder – Køb en elcykel!

Elcykler til alle

Danskerne har altid været et meget cyklende folk, og nu har elcyklen for alvor vundet indpas. I de senere år har elcyklerne desuden gennemgået en rivende udvikling. Dette har resulteret i, at der nu findes et hav af forskellige modeller. I dag er elcykler meget andet og mere end de klassiske `bedstemor-cykler´. Uanset, om du foretrækker en sporty citybike, en rå mountainbike eller en klassisk elcykel, findes der en model, der passer til dit behov.
Elcyklen er til dig, der elsker at cykle, og som gerne vil have det sjovt imens. Det er ikke `snyd´ at køre på elcykel. På de nye modeller kan du nemlig skrue helt ned for hjælpen, og bruge den som en almindelig cykel. Og møder du en bakke på din vej, skruer du bare op for motoren igen. På elcyklen får du altid motion, idet motoren kun hjælper, når du selv træder i pedalerne.


Til alle aldre

Især blandt de 20-50-årige er efterspørgslen på elcykler stærkt stigende. Og det forstår vi godt. Folk vil gerne cykle, men det skal være på deres egne præmisser. I løbet af ganske få år vil vi også se en ny trend, hvor også børn fra 8-års alderen og opefter begynder at foretrække elcyklen som transportmiddel, når de skal til og fra skole, fritidsaktiviteter mm. Det er ikke alene gavnligt for børnenes sundhed, men også for klimaet. Og som forælder må du heller ikke glemme, at du kan spare penge til benzin, når børnene ikke længere skal køres til og fra alting.

På moderne elcykler er rækkevidden på en opladning ganske lang – Ofte op til 100 km. Så afstanden er bestemt ikke noget problem. I vore dage skal en elcykel være smart. Og her er producenterne kommet godt med. En moderne elcykel behøver bestemt ikke virke klodset, snarere tvært imod. For producenterne er den næste udfordring nu at få elcyklerne endnu længere ned i vægt. Udviklingen går i retning af stærke letvægts-materialer, samt lettere batterier og motorer. Der er næppe tvivl om, at elcykler er kommet for at blive. Fordelene ved dem er nemlig mange. Men vigtigst af alt er, at du får motion og frisk luft, og at du har det sjovt imens!5 ting du ikke vidste om elcyklen

  • En fuld opladning koster under 1 krone
  • aktive brugere af elcykler lever ofte længere
  • Cykler du på arbejde eller i skole hver dag, oplever du kun regnvejr 12% af tiden
  • Tager du cyklen i stedet for bilen på de korte ture, kan du spare 1 ton Co2 om året
  • Undersøgelser viser, at personer med elcykler er mere tilbøjelige til at cykle længere ture

Hos Cykel-Mads, Lemvig har vi altid 40 forskellige modeller på lager, og hos os kan du altid prøve før du køber. Vores personale er faguddannet og alle brænder for cykler – vi nyder selv at køre på elcykel. Vores værkstedspersonale er uddannet og opdateret med den sidste nye viden indenfor elcykler, herunder både herre elcykler, dame elcykler og el-mountainbikes for enhver smag, fra de mest kendte producenter, såsom CUBE, Trek, Specialized, Batavus m.fl. I tvivl om, hvilken størrelse elcykel, du skal vælge? Så se vores størrelsesguide. Hos Cykel-Mads vil vi gerne være din lokale cykelhandler, og derfor har vi Jylland bedste service!

Vil du vide mere om vores forretning?


Cykel-Mads og Cykler.dk holder til på adressen Storegade 27, 7620 Lemvig.
Cykler.dk er den fysiske butik, som også er online, og på den måde kan vi servicere alle vores kunder fra nær og fjern.

Husk vi GRATIS henter og levere din cykel i Lemvig, Struer og Holstebro kommune.

Vi vil gerne være din lokale cykelhandler, og derfor arbejder vi ud fra ud fra følgende kerne-værdier:

  • Kunden i centrum 
  • Ordentlighed

Du kan læse og se mere om vores forretning her!