Profil

Kontaktoplysninger:

Cykler.dk ApS 
Storegade 27
7620 Lemvig 
Mail: info@cykler.dk
Telefon: 77 34 08 18
 
CVR:39 99 93 23 

Åbningstider: Mandag - Fredag fra kl 9.00 - 17.00

Vi svarer 95% af vores mails, samme dag som vi modtager dem. Hvis det er i vores åbningstid er svaretiden som regel maks. 2 timer. Der kan dog i perioder være længere svaretid på grund af travlhed. Cykler.dk er et ApS selskab som er stiftet i 2011.

Returnering
Du kan læse mere om, hvordan du kan returnere varer til os ved at klikke her - returnering.

Cykler.dk - Din cykel forretning på internettet!

På Cykler.dk har vi et stort og bredt udvalg af alt indenfor cykler og tilbehør. Hos Cykler.dk finder du alt hvad du forbinder med en alm. cykelforretning.

Cykler.dk er din cykelforretning på internettet. Vi har et stort udvalg, alle produkter er af god kvalitet, derfor er du sikker på ikke at blive skuffet når du modtager din vare fra Cykler.dk.

Du kan glemme alt om falske ”før priser” og urealistiske besparelser.

Hvor får du mest for pengene uanset om du køber en vare til 100 kroner eller en cykel til 20.000 kroner. Det gør du på Cykler.dk, Vi arbejder efter dine behov og vil gøre alt hvad vi kan for at give dig en god handel, hvor service niveauet er i top.

Har du spørgsmål til en vare på hjemmesiden, eller fandt du ikke den vare som du søgte, er du mere en velkommen til at kontakte os.

Cykler.dk´s værdier

Hos Cykler.dk har vi rødder i det vestjyske, og er dermed forankret i en kultur, hvor respekt, troværdighed og ordholdenhed er en naturlig del af vores adfærd:

Ordentlighed

Vi behandler vores kunder, og alle vore interessenter ordentlig. Vi vil agere professionelt og med udgangspunkt i, at løse vores opgaver med stor ihærdighed og med respekt for modtagerens oplevelse af vores arbejde. Vi er i alle forhold til at stole på.

Kunden i centrum

Vi vil i alle vores handlinger og beslutninger sikre, at kunden er i centrum for vores handlinger. Vi vil løbende sikre, at vi forbedrer vores egne præstationer således at vores kunder til enhver tid oplever, at vi sætter deres behov forrest.
Vores fysiske butik

Vores fysiske butik

Cykler.dk drives fra en cykelforretning i Lemvig ved navn Cykel-Mads. Forretningen er drevet og ejet af den samme ejerkreds, som driver Cykler.dk. Butikken fungerer som hovedlager og værksted for webshoppen! - Du er altid velkommen til at kigge forbi vores forretning.

Vi gør opmærksom på at du ikke kan forvente at finde alle varerne på hjemmesiden, i vores fysiske butik. Du kan heller ikke forvente, at du kan købe dem til den samme lave pris som her på nettet! Er du i tvivl, så kontakt os på info@cykler.dk eller telefon 77340818.

Cykel-Mads er en forretning som har eksisteret siden februar 2000 og er vokset fra at være drevet af én enkelt mand, til nu at have 13 - 14 mand i arbejde i sæsonen. Dette har selvfølgelig også gjort at lokalerne er vokset til over det 6-dobbelt i størrelsen og gør nu også brug af et fjernlager.

FAQ - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Vi har her samlet de ofte stillede spørgsmål, for at gøre det nemmere for dig som kunde at handle hos Cykler.dk - Din cykelhandler på nettet!

Levering af cykler
Vi levere alle vores cykler til hele Danmark, og det er uden mere pris - På alle vores cykler, er prisen inkl. fragt.


Når du har bestilt din cykel, vil du blive kontaktet ang. levering, for at aftale hvilken dag og hvor den skal leveres.
Alle vores cykler kommer til dig samlet og klar gjort, altså de har været en tur omkring vores værksted som samler cyklerne og monterer det udstyr som du har bestilt. - Derefter pakker de cyklen forsvarligt ind, så den ikke tager skade under transporten, og du vil have den næste dag.
Når du modtager cyklen, skal du bare pakke den ud - også er den ellers klar til brug!
Den er 100% samlet og klar til brug, når du modtager den.
Service aftale på nye cykler
Køber du din cykel hos Cykler.dk får du selvfølgelig et kvalitet produkt.
Selvom det er et kvalitets produkt, betyder det ikke at det er vedligeholdelses fri!


Alle cykler som er købt hos Cykler.dk kan serviceres hos vilkårlige cykelhandler, bare de er medlem af kæden danske cykelhandlere - Du kan se forhandlerne her.
Det eneste vi ikke kan tilbyde dig, er et gratis eftersyn, kun hvis det udføres i vores butik, Men du får mulighed for at få udført alle de obligatoriske eftersyn.
Levering af pakker
Cykler.dk bruger kun Post Danmark, GLS og Danske Fragtmænd til vores leveringer. Vi har udvalgt disse 3 store fragtfirmaer, da vi har målt os frem til de laver færrest fejl og alle tilbyder dag til dag levering.


Vores dygtige lagerpersonale sørger naturligvis for at alle forsendelser bliver forsvarligt indpakket i godkendt emballage.Når din ordre afsendes, modtager du en mail med et track & trace nummer så du kan følge din pakke.
Sådan handler du på Cykler.dk
For at placere en ordre på Cykler.dk, så skal du igennem følgende trin:


1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå her efter til kassen.
2. Vælg den fragttype som passer dig og accepter handelsbetingelserne.
3. Indtast dine personlige oplysninger og leveringsoplysninger.
4. Vælg betalingsmåde og gennemfør betaling.
5. Se kvittering og modtag den per mail.

Hvornår trækker i pengene på mit kreditkort?
Vi har meget høje krav til sikkerhed og fortrolighed ved handel med kreditkort i vores webshop.
Det indebærer selvfølgelig også, at vi først trækker pengene på dit kreditkort når vi afsender varerne fra vores lager.
Garanti

Uanset om du har købt en cyklehjelm eller dyr racercykel, så dækker vi selvfølgelig garantien.
I 9 ud af 10 tilfælde får vi reparationen lavet på stedet, men i værste tilfælde skal cyklen retur til os - Det er selvfølgelig på vores regning.