Profil

Cykler.dk - Din cykel forretning på internettet!

På Cykler.dk har vi et stort og bredt udvalg af alt indenfor cykler og tilbehør. Hos Cykler.dk finder du alt hvad du forbinder med en alm. cykelforretning.

Cykler.dk er din cykelforretning på internettet. Vi har et stort udvalg, alle produkter er af god kvalitet, derfor er du sikker på ikke at blive skuffet når du modtager din vare fra Cykler.dk.

Du kan glemme alt om falske ”før priser” og urealistiske besparelser.

Hvor får du mest for pengene uanset om du køber en vare til 100 kroner eller en cykel til 20.000 kroner. Det gør du på Cykler.dk, Vi arbejder efter dine behov og vil gøre alt hvad vi kan for at give dig en god handel, hvor service niveauet er i top.

Har du spørgsmål til en vare på hjemmesiden, eller fandt du ikke den vare som du søgte, er du mere en velkommen til at kontakte os.

Hos Cykler.dk har vi et hav af rabatkoder og gode tilbud, find dem allesammen lige HER!

Cykler.dk´s værdier

Hos Cykler.dk har vi rødder i det vestjyske, og er dermed forankret i en kultur, hvor respekt, troværdighed og ordholdenhed er en naturlig del af vores adfærd:

Ordentlighed

Vi behandler vores kunder, og alle vore interessenter ordentlig. Vi vil agere professionelt og med udgangspunkt i, at løse vores opgaver med stor ihærdighed og med respekt for modtagerens oplevelse af vores arbejde. Vi er i alle forhold til at stole på.

Kunden i centrum

Vi vil i alle vores handlinger og beslutninger sikre, at kunden er i centrum for vores handlinger. Vi vil løbende sikre, at vi forbedrer vores egne præstationer således at vores kunder til enhver tid oplever, at vi sætter deres behov forrest.

Vores fysiske butik

Cykler.dk drives fra en cykelforretning i Lemvig ved navn Cykel-Mads. Forretningen er drevet og ejet af den samme ejerkreds, som driver Cykler.dk. Butikken fungerer som hovedlager og værksted for webshoppen! - Du er altid velkommen til at kigge forbi vores forretning.

Vi gør opmærksom på at du ikke kan forvente at finde alle varerne på hjemmesiden, i vores fysiske butik. Du kan heller ikke forvente, at du kan købe dem til den samme lave pris som her på nettet! Er du i tvivl, så kontakt os på info@cykler.dk eller telefon 77340818.

Cykel-Mads er en forretning som har eksisteret siden februar 2000 og er vokset fra at være drevet af én enkelt mand, til nu at have 13 - 14 mand i arbejde i sæsonen.

Dette har selvfølgelig også gjort at lokalerne er vokset til over det 6-dobbelt i størrelsen og gør nu også brug af et fjernlager.

Bag Cykler.dk

Er der uddannet personale, og nogle af dem, cykler flere kilometer årligt end de flest andre mennesker, så vi kan sagtens give dig råd og vejledning, uanset dit niveau og om du er til landevej eller MTB i skoven.

Giv lyd fra dig, vi er altid klar til at hjælpe.

Den fast skare bag Cykler.dk består af:

5 mekanikere

2 der udelukkende optimere Cykler.dk

3 sælgere 

1 bogholder

+ flere i sæsonen.

Cykler.dk og E-Mærket

Cykler.dk er medlem af e-handelsfonden, hvilket giver dig som kunde endnu en sikkerhed for at du roligt kan handle hos os.

E-handelsfonden er også det som kaldes E-mærket, de har løbende jurister til at tjekker deres medlemmer, om de nu også overholder de krav som stilles til os som webshops.

Du er derfor 100% sikker på en ordentlig og sikker handel, når du handler på Cykler.dk.

Vi kan kontakte os på tlf.: 77340818 (alle hverdage fra 9.00 - 17.00) eller på mail info@cykler.dk. Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen. Cykler.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-handelsfondens forbruger hotline.

Kontaktoplysninger:

Cykler.dk ApS 
Storegade 27 
7620 Lemvig 
CVR: 33 96 95 03 


Telefon: 77 34 08 18

Åbningstider er:

Mandag - Fredag fra kl 9.00 - 17.00 

Vi svarer 95% af vores mails, samme dag som vi modtager dem. Hvis det er i vores åbningstid er svaretiden som regel maks. 2 timer. Der kan dog i perioder være længere svaretid på grund af travlhed.

Cykler.dk er et ApS selskab som er stiftet i 2011.

Banner 728x90px

Banner 300x250px