Cykeltasker til ethvert behov


Komfort betyder meget, når du cykler. Og hvis du medbringer nogen form for bagage på cykelturen, er det vigtigt, at din taske ikke begrænser din komfort, så din cykel-oplevelse forringes. Hvilken type cykeltaske, du skal vælge, afhænger naturligvis af, hvilke ting, du har behov for at medbringe, når du er ude at cykle. Hvis du bare vil medbringe småting som kort, nøgler og måske din cykellås, så kan en steltaske være et godt valg. Her kan vi f.eks. anbefale Abus Basico ST 5200, som er både stærk, rummelig og rimelig i pris.

Et andet prisbilligt valg kunne være en lille sadeltaske, som Abus Oryde ST 8130 S. Her er der plads til cykel-værktøj, ekstra slanger, lidt småpenge osv. En god, solid taske, til en yderst rimelig pris. ABUS er hovedsageligt kendt for cykellåse i topkvalitet, men firmaet kan bestemt også være med, når det handler om cykeltasker.  

En anden god, lille sadeltaske er Micro sadeltasken fra den anerkendte tyske producent Ortlieb. Glem ikke, at der gives 5 års garanti på alle cykeltasker fra Ortlieb. Her får du virkelig kvalitet for pengene. Mange Ortlieb tasker er desuden vandtætte. Ortlieb specialiserer sig desuden i solide skuldertasker, som er velegnede til de daglige pendlerture.  
I mellemklassen, rent størrelsesmæssigt, finder vi styrtaskerne. Styrtasker fra Abus monteres let med et Klickfix-beslag, og er desuden meget vejrbestandige, ikke mindst fordi de leveres med vandtæt overtræk.

Måske pendler du til og fra studie eller arbejde, og har behov for at medbringe bøger, madpakke, laptop og meget andet? Eller måske lever og ånder du for tangturs-cykling, og nyder at drage ud på flere længerevarende cykelferier? Så har du brug for sidetasker. Disse kan være enten enkelte eller dobbelte. Firmaet Haberland tilbyder desuden en dobbelt side taske, designet specielt til elcykler.  

Fragtfri levering på ordrer over 299 kr.


Hvis du køber en cykeltaske til over 299 kr., sender vi den til dig, uden beregning.

Cykler.dk er klar med råd og vejledning


Hos cykler.dk brænder vi for at give dig en god cykel-oplevelse. Og til en sådan hører godt ekstraudstyr, som f.eks. cykeltasker. Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne have hjælpe til at finde den helt rette cykeltaske? Så er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores fremmeste målsætning, er at du, som kunde, skal blive tilfreds.