Specialized/Fjallraven Seatbag Drybag
Før DKK 429,00
Fås i 2 farver
Specialized/Fjallraven Seatbag Harness
Før DKK 1.199,00
Fås i 2 farver
Ortlieb Sadel taske - Small
Før DKK 249,00
Fås i 2 farver
Thule Shield Pannier
Før DKK 899,00
Fås i 3 farver
Ortlieb Back-Roller QL1 Classic
Før DKK 999,00
Fås i 2 farver
Ortlieb Urban Line Courier-Bag
Før DKK 1.399,00
Fås i 2 farver
Ortlieb Urban Line Reporter-Bag
Før DKK 1.499,00
Fås i 2 farver
Ortlieb Sling-it
Fås i 5 farver
Ortlieb Urban Line Commuter-Bag QL2.1
Før DKK 1.349,00
Fås i 2 farver

Cykeltasker til montering på bag på cyklen.

Mange cykeltasker til billige penge!
Enhver, der bruger cyklen til daglig transport, vil hurtigt erfare, at en cykeltaske kan være god at have. Måske pendler du til og fra arbejde eller studie, og skal medbringe, bøger, papirer, laptop, madpakke og meget andet? Eller måske hører du til de eventyrlystne, som drømmer om at begive sig ud på en længere cykelferie? I begge tilfælde har du brug for en god cykeltaske. Og netop, når man skal transportere lidt tungere ting, er det en god idé at vælge en cykeltaske af den type, der monteres på cyklens bagende. Her har du nemlig mulighed for at anbringe en relativt tung last, uden at det i nævneværdig grad går ud over balancen, når du cykler. På den måde behøver du hverken gå på kompromis med komfort eller sikkerhed.

Vi forhandler altid et stort udvalg af cykeltasker fra anerkendte producenter, som Haberland, Ortlieb, Bontrager, Abus og CUBE. Her kan du, for absolut små penge, få en kvalitets-taske med god foring, og i vejrbestandigt materiale, som giver optimal beskyttelse af dine ting! Hvor en tung, frontmonteret cykeltaske hurtigt vil have en negativt effekt på balancen i cyklen, har du, med en taske monteret på cyklens bagende, mulighed for at medbringe langt flere kilo. Elcykler er som bekendt blevet meget populære, og når det gælder accessories til elcykler, er Haberland med i forreste række: Til elcyklister findes nu nemlig også specielt designede dobbelte sidetasker. Man skulle måske ikke tro, at det gjorde nogen forskel i forhold til tasken om den sad på en elcykel eller en almindelig cykel. Men ikke desto mindre! På en elcykel sidder batteriet ofte under bagagebæreren, der derfor skal være lidt bredere end på en almindelig cykel. Det har Haberland taget højde for i designet af sine E-bike tasker. Det må da siges at være ganske betænksomt, fra producentens side, for det ville da være irriterende at købe en ny, smart elcykel, og så ikke kunne få en taske, der passede til den!

Fri fragt - frit leveret!
Hos Cykler.dk er det vor fremmeste målsætning, altid at give vore kunder den bedst mulige service overhovedet. Vi giver derfor gratis levering på din nye cykeltaske, hvis prisen overstiger 299 kr. Såfremt den  taske, du vælger, koster under 299 kr., hvilket nogle af dem gør, kan du med fordel benytte dig af vores super gode priser på fragt. Så behøver du bare læne dig tilbage, og vente på at modtage den vare, du har købt, hvorefter du straks kan smide din nye cykeltaske på cyklen, og drøne ud på gader og stræder..

Et års-returret
Hvis du, stik imod forventning, ikke skulle være helt 100% tilfreds med varen, og gerne vil af med den igen, så tilbyder vi, at du, til enhver tid indenfor det første år efter købet, kan sende produktet tilbage til vores kontor i Lemvig, da vi har 1 års fuld returret på alle varer! Det, synes vi, er en fair måde at handle på!

Cykler.dk er klar til at hjælpe dig
Uanset, hvilke spørgsmål, der måtte trænge sig på, er du altid velkommen til at kontakte Cykler.dk. Vores dedikerede personale er altid klar på en snak om cykler og tilbehør. Vi elsker cykler – Men mest af alt elsker vi glade kunder!