Schwalbe - Tyske kvalitetsdæk hos Cykler.dk!

Blandt verdens førende dæk-producenter


Dækkene er omtrent det vigtigste på din cykel: Hvis man skulle køre på stenhårde hjul, var der næppe ret mange, der gad cykle. Det er derfor af stor betydning, at de dæk, du har på din cykel, er af god kvalitet, og passer til dit behov.

Og da Schwalbe er én af verdens største producenter af cykeldæk, så er der en rimeligt stor chance for, at der også findes et dæk, som lige netop DU kan bruge!

Især mange MTB-ryttere er glade for at køre på Schwalbe-dæk. Og det er der ikke noget at sige til, for Schwalbes MTB-dæk er `second to none´. Dette gælder ikke mindst de testvindende Nobby Nic-dæk.

Til racer-entusiasten kan vi anbefale Durano træningsdækkene, som vi betragter som værende blandt verdens bedste. Og når det gælder dæk til konkurrence-brug, er model Ultremo med helt i front.

Miljøbevidst gigant-virksomhed


I dag er Schwalbe en kæmpe koncern, der, foruden Tyskland, har fabrikker og kontorer i Storbritannien, Italien, Frankrig og Holland. Det er værd at nævne, at firmaet vægter hensynet til miljøet meget højt i sin produktion. Alle Schwalbe slanger er således 100% genanvendelige, og man kan også få Schwalbe-dæk, der er lavet af fairtrade gummi.

I Marathon GreenGuard-dækket, som er et super solidt dæk til hverdagsbrug, beskytter det grønne indlæg ikke alene mod punkteringer. Det er også med til at beskytte miljøet, idet det består udelukkende af genbrugs-gummi. Og selv om Schwalbe naturligvis lever af, at folk køber cykeldæk, så opfordrer de faktisk til, at man ikke skifter sine dæk for tit, af hensyn til miljøet!

Uanset, hvilken type dæk, du har brug for, kan Schwalbe og Cykler.dk hjælpe dig med at blive `dækket´ godt ind! Foruden cykeldæk fremstiller firmaet faktisk også dæk til f.eks. kørestole.

Fri fragt på alle ordrer over 299 kr.


Når du bestiller en vare hos Cykler.dk, giver vi fri fragt, såfremt din ordre løber op i 299 kr. eller mere. Og køber du en vare til mindre end 299 kr., giver vi ganske rimelige priser på fragten. Vi ved, at uforholdsmæssige fragt-priser let kan gå hen og blive til et irritationsmoment for vore kunder. Og det ønsker vi naturligvis ikke!

Cykler.dk står klar til at hjælpe DIG!


Hos Cykler.dk er vi altid klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål til vores produkter, gerne vil vide mere, eller bare have gode råd fra cykeleksperter. Hos Cykler.dk er vi alle dedikerede cykel-folk, og vores fornemste opgave er at sørge for, at du, hurtigt og sikkert, kommer ud at rulle på et par Schwalbe-dæk, der passer til dig og din cykel.  Så leder du efter svar om Schwalbe-dækkene så er du MERE end velkommen til at give os et kald på 77340818, eller skrive en mail på info@cykler.dk!