Før DKK 429,00
DKK 399,00
SparDKK 30,00
Ikke på lager
Racing Ralph er et kvalitets dæk uden lige fra den tyske producent Schwalbe!  Det er blevet forbedret på alle tænkelige måder: lavere vægt, lavere rullemodstand og bedre greb. Alt hvad man kan ønske sig af et konkurrencedæk! Dækket bider sig rigtig godt fast i underlaget, i sær i kurver grundet sit unikke dækmønster!

Dækket er udstyret med Snakeskin, som forstærker siden af dit dæk markant, og tilføjer blot 40-50g ekstra på dækket! Det betyder at når du kører i terræn med lavt tryk er dine dæk bedre beskyttet mod objekter der kan skære din dæk op!

Udstyret med den  unikke High Density guard teknologi fra Schwalbe, der sikrer dig mod punkteringer. Under det yderste af dækket har man indsat et ekstra beskyttelseslag som tager de værste punkteringer! Punkteringsbæltet er lavet i samarbejde med Warwick Mills, som holder hele 14 interne patenter på deres unikke vævsmønster, dette gør at du får et dæk der er utrolig let, men utrolig modstandsdygtig overfor punkteringer!

Dette dæk er brugt på utrolig mange mountainbikes, bl.a. fra den anerkendte producent Cube. Du er derfor sikker på at du får et dæk i absolut top kvalitet!