DKK 399,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. 60 TPI karkasse
2. GRIPTON compound
3. Optimalt vejgreb i vådt føre

Mountainbike-sport bliver stadig mere populært her i landet. Og som de fleste vel er klar over, er det danske vejr ofte en fugtig omgang. Hvis du kører på MTB i den danske natur, har du derfor brug for et dæk, der er specielt velegnet til vådt føre.

Og som så ofte før kan du trygt stole på den amerikanske producent Specialized! Dette firma er måske især kendt for at producere mountainbikes i stort set enhver prisklasse. Så hvis nogen ved, hvilke dæk, en MTB-rytter har brug for, så må det være folkene hos Specialized.

Ground Control er et rigtig lækkert foldedæk, designet specielt til kørsel i vådt føre. Dækket består, ligesom mange andre dæk fra Specialized, af den unikke GRIPTON gummiblanding, som giver et både stærkt og smidigt dæk.
Hvis du på din vej rammer f.eks. en sten eller en trærod, så vil dækket tilpasse sig efter formen på forhindringen.

Ground Control har knopper, der er konstrueret ved hjælp ad CAD-teknologi, så du opnår solidt vejgreb og optimal bremsekraft, selv når underlaget er meget mudret. Du får derfor et både stærkt og smidigt dæk. Dækket har en 60 TPI (Threads Per Inch) karkasse, hvilket giver en ganske god punkteringsbeskyttelse, samtidig med, at både vejgreb og komfort er helt i top.

Hvis du er på jagt efter et MTB-dæk, som, helt bogstaveligt, er skabt til de våde dage på skovstien eller MTB-sporet, så behøver du ikke lede længere.

Dækket fås i de to størrelser 29x2,1 og 29x2,3, og vejer hhv. 710 og 810g.