Før DKK 249,00
DKK 199,00
SparDKK 50,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dette dæk
1. Utroligt god punkteringsbeskyttelse
2. Fantastisk kvalitet til prisen
3. Reflekskant giver øget synlighed

Det er så indlysende, at det næsten gør ondt: For at kunne cykle godt, må du have gode dæk på din cykel! Alle cyklister kender til punkteringer. Hvis det ikke er skarpe småsten, der er årsagen, så er det ofte glasskår fra flasker, som tankeløse mennesker smider fra sig på gader og cykelstier. Og det er meget svært at lave helt punkterfrie dæk, i hvert fald, hvis de også skal være komfortable at køre på. Og det skal de naturligvis være, ikke mindst, hvis du cykler meget!

Men med de lækre Spectra X – 5 dæk på din cykel får du noget nær den optimale beskyttelse mod punkteringer. Det skyldes et 5 mm indlæg, der gør det meget vanskeligt for sten, glasskår og andre potentielle årsager til punkteringer at trænge igennem dækket. Du får således et dæk, der ikke er 100% punkterfrit, men næsten!

Dette skønne dæk øger også din synlighed i trafikken. Det har nemlig reflekskant, hele vejen rundt, hvilket er langt mere effektivt end hvis du har refleksbrikker siddende på èn eller to af hjulets eger. Husk på, at der kan opstå en situation, hvor det er din synlighed, der redder dig fra en alvorlig ulykke.

Vi må heller ikke glemme, at der her er tale om et dæk til en særdeles fornuftig pris, kvaliteten taget i betragtning. Det gælder ikke mindst, hvis du vælger at benytte dig af vort pakke-tilbud, hvor du køber dæk og slange sammen.

Hos Cykler.dk anbefaler vi, at du kører med et forholdsvist højt tryk i dette dæk. Det øger såvel komforten som dækkets slidstyrke.