Nihola ladcykler

   

Dansk design

En ladcykel er god til mange formål. Hvadenten, du skal transportere varer, hente eller bringe dine børn i daginstitutionen, eller måske have din hund med på cykelturen, er en elektrisk ladcykel det rette valg. Ladcykler fra danske Nihola (opkaldt efter firmaets grundlægger Niels Holme Larsen) er dansk kvalitet hele vejen igennem. Sådan har det været, lige siden Niels Holme Larsen, på den første prototype, cyklede over Storebæltsbroen, da den åbnede i 1997. I dag benyttes Nihola cykler sågar af kongehuset, og eksporteres til mere end 35 lande. Begge dele er der god grund til!

Sikkerhed og stabilitet fremfor alt

Når du vælger en Nihola ladcykel, er du sikret kvalitet, stabilitet og sikkerhed for alle pengene. Selve transportkassen består af en dobbelt sandwich-konstruktion uden hjørner, og rammerne, som udgør top og bund, er svejset sammen med 5 bundsolide, lodrette stålprofiler. Ved en evt. kollision med en bil vil disse lodrette stålrør give maksimal beskyttelse af børnene, som sidder i transportkassen. Cyklens lave tyngdepunkt giver god stabilitet, og der er plads til, at du kan stille en barnelift under børnebænken.

Dansk kvalitet til danske forhold

At det danske klima kan give visse udfordringer er noget, enhver cyklist har erfaret. Derfor er det værd at nævne, at Nihola ladcykler er konstrueret til danske forhold, i vejrbestandige materialer. NIhola cykler bygger på mere end 20 års erfaring, og bliver stadigvæk håndbygget i Danmark. Cyklerne har vedligeholdelsesfrit styretøj, og alle blanke beslag er udført i rustfrit stål, ligesom alle bolte, møtrikker og skiver, for så vidt, det er muligt at skaffe disse i rustfrit stål. Den dobbelte pulverlakering sikrer, at din cykel bevarer et flot udseende, mange år frem i tiden. Før hver enkelt cykel forlader fabrikken, bliver den prøvekørt af den mekaniker, der har samlet den. Kvaliteten er i højsædet.
   
   

Klima-venlig – Mange år frem i tiden

En Nihola ladcykel holder mange år frem i tiden. I 2011 leverede firmaet 1600 special-designede elcykler til Post Danmark. Her i 2020 er disse cykler stadig i brug, Og så må vi ikke glemme, at en elektrisk ladcykel er langt mere klima-venlig, end hvis du tog bilen til dine daglige pendlerture. Med en elektrisk NIhola ladcykel får du således ikke alene mange gode cykel-oplevelser sammen med dine børn. Du har også mulighed for at lære børnene om klima-venlighed, på et tidligt tidspunkt i deres liv. Samtidig sparer du penge til bl.a. benzin og parkeringsafgifter. Ren win-win! På en elcykel får du stadig motion, idet motoren kun hjælper til, når du selv træder i pedalerne. Blot får du en hjælpende hånd, når en måske tung last skal transporteres op ad stejle bakker og lign.

Mange forskellige modeller

Nihola tilbyder et bredt udvalg af elektriske ladcykler, til mange forskellige formål: Til hundeejere findes modellen ` Dog´. Via en aluminiumslåge kan hunden let gå ind i transportkassen, hvor den fastgøres med en sele. Har du en kørestolsbruger i familien? Så anbefaler vi, at du vælger en `Flex´-model, som er udstyret med en platform, hvorpå en kørestol låses fast. Disse cykler er CE-mærkede. Til cyklister med fysiske udfordringer anbefales `Rehab´-modellen.

Cykler.dk er klar med råd og vejledning

Mere information om Nihola ladcykler kan findes på www.nihola.dk. Men du er naturligvis også altid mere end velkommen til at kontakte os hos cykler.dk. Vort personale lever og ånder for cykler og vores fornemste opgave er at hjælpe dig med at finde præcis den ladcykel, der giver dig daglig cykel-glæde, år efter år!