Damecykler - Find din nye damecykel hos Cykler.dk!

Danskerne ELSKER cykler!
Den danske befolkning er verdens mest cyklende folkefærd. Ligemeget hvilket ærinde man har, ligemeget hvor man skal han, så tager danskeren cyklen, og det er ikke kun godt for helbredet, men også godt for miljøet. I storbyer som København, Aarhus og Aalborg er der væsentligt flere cykler end biler, og København bliver endda af mange betragtet som verdens cykelhovedstad. Bor du i storbyen, er den ideelle cykel til dig, citybiken der er let og sporty og som hurtigt kan fragte dig rundt i byen.

Hold øje med specifikationerne!
Det kan være en jungle at finde den rigtige model cykel, derfor får du en lille gennemgang af, hvad du skal kigge efter når du skal vælge en ny damecykel:

Gear:
Hvis du skal vælge denne korrekte gearing for dig, er der heldigvis blot 2 forskellige løsninger. Den ene er den indvendige gearing som er en langt mere vedligeholdelsesfri gearing end f.eks. udvendige gearing, den er perfekt til brug i bymiljøer og gør bl.a. at du kan få relativ hurtige gearskift uden at det koster alt for meget. Hvis du ønsker en cykel som opfører sig mere sporty, så skal du vælge en udvendige gearing. Den udvendige gearing giver dig muligheden for at have utrolig lavgearet tandhjul, men også højgearet tandhjul. Det giver dig en hurtigere gearing som kan give dig højere fart! Skal cyklen bruges til andet end hverdagsbrug, kan udvendige gear være en god idé. Damecykel med udvendige gear er perfekt til kvinden som ønsker en solid cykel, uden alt for meget bøvl med gearskift.

Bremser:
Bremserne er en overset faktor, men er absolut vigtigt for din oplevelse af cyklen. Hvis du ønsker at få en cykel med de bedste mulige bremseegenskaber bør du vælge bremsen med omhu. Den klassiske og mest kendte bremse er håndbremsen som er en billig, men utrolig effektiv måde at stoppe cyklen. Hvis du ønsker at få en komfort nedbremsning, som kræver minimal vedligeholdelse og er næsten umulig at ødelægge, så skal du have fat i en rullebremse. Et rigtig god alternativ til V-bremsen/håndbremsen, hvis du færdes i urbane miljøer og andre steder hvor bremsen skal bruges tit og ofte! Skivebremsen er den tungeste løsning i forhold til bl.a. V-bremse, men denne bremse bliver brugt på mange mountainbikes og andre kvalitets performance cykler, da der er tale om en yderst effektiv og meget slidstærk løsning! Du kan stoppe på meget få meter med en skivebremse med enten kabel eller hydraulik.

Vælg en bremse som passer til dit brug, og få en langt større køreglæde end hidtil!

Vi står klar til at hjælpe dig!
Er der flere spørgsmål der trænger sig på, eller føler du dig blot mest tryg ved at have en samtale med os inden dit valg af damecykel, så er du altid mere en velkommen til at kontakte os, enten på tlf. 77 34 08 18 eller på mail: info@cykler.dk