NORDEN Ellen N7
Fås i 19 farver
E-Fly Away N7
Før DKK 19.999,00
Fås i 2 farver
Trek District+ 4 Lowstep - 2022
Før DKK 22.449,00
Fås i 2 farver
E-Fly Via Front N7
Før DKK 17.999,00
Fås i 2 farver
Norden Liva +
Før DKK 6.499,00
Fås i 2 farver
Specialized Rockhopper Sport - 2022
Før DKK 6.099,00
Fås i 5 farver
Trek X-Caliber 9
Fås i 3 farver
Trek Rail 7 Gen 2
Før DKK 50.799,00
Fås i 2 farver
Trek Rail 9 GX Gen 2
Før DKK 59.799,00
Cube Nature Pro Allroad Dame - 2022
Før DKK 9.199,00
Fås i 2 farver
Specialized Turbo Como 4.0 - 2022
Før DKK 32.999,00
Fås i 4 farver
Specialized Turbo Como 5.0 - 2022
Før DKK 41.999,00
Fås i 4 farver

Damecykler - Find din nye damecykel hos Cykler.dk!

Hvilke typer af damecykler fører I?
Vi fører stort set alle typer af damecykler: Klassiske damecykler, smarte citybikes, lynhurtige racercykler, seje mountainbikes, gravelbikes, hybridcykler og elcykler. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Vi har i øvrigt også mandlige kunder, der efterspørger `damecyklerne´. Og det er bestemt en ærlig sag! Til syvende og sidst er det dig og din komfort, det kommer an på.  

Hvilke mærker af damecykler fører I?
Vi har damecykler fra mange af verdens mest kendte producenter. Når vi snakker citybikes, racercykler og mountainbikes, hedder mærkerne bl.a. Specialized, Trek og CUBE. Sidstnævnte er mest kendt for mountainbikes af meget høj kvalitet, set i forhold til prisen. Men CUBE racercykler er bestemt også værd at tage i betragtning.  
Hvis man foretrækker en klassisk damecykel, i et fedt retro-look, kan vi anbefale, at man køber dansk. Producenten Norden laver meget flotte og solide damecykler, herunder nogle med elmotor.

Andre bud på gode elcykler kunne være Batavus, E-Fly eller hollandske Sparta, som vi for kort tid siden har fået forhandling af. Sparta er i øvrigt kendt for at have lavet en cykel, der fik tilnavnet `The Mom Bike´. Det siger en del om denne producents fokus på at lave velfungerende damecykler!

Retfærdigvis skal vi nævne, at også Specialized og Trek kan være med, når det gælder elcykler, ikke mindst elektriske citybikes.

Hvilken damecykel skal jeg så vælge?
Hvad du skal købe, afhænger selvfølgelig først og fremmest af dit behov. Cykler du næsten udelukkende kortere ture i byen? Så kan du sikkert fint klare dig med en klassisk hverdagscykel. Hvis du også godt kan lide en træningstur på landevejen fra tid til anden, kan en citybike være et godt bud. Hvis du vil ud på de lange og hårde landevejs-etaper, for at give mændene baghjul, skal du have en virkelig racer. Og hvis du vil på eventyr i skoven, har du brug for en mountainbike.

Gravelbikes og hybridcykler kan lidt af det hele. Derfor kan de være fornuftige valg til dig, der f.eks. pendler til og fra job eller studier. Ydermere er det en fordel, at især gravelbikes ofte leveres med en del udstyr, såsom, bagagebærer, skærme og lygter. På bagagebæreren kan du vælge at anbringe et barnesæde. Så er der basis for mange fælles oplevelser, mor og barn imellem.

Elcyklerne fås i mange forskellige udformninger. Er elcykler kun for seniorer? Er man doven, hvis man vælger en elcykel?
Myterne er mange, men de færreste af dem holder vand.

På en elcykel får du stadig motion. Du kommer bare frem til din destination, uden at være gennemblødt af sved. Og så er det jo meget rart at have en motor til hjælp, når de stejle bakker skal forceres. På din elcykel suser du smilende forbi de mange sure bilister, der sidder fast i bilkøerne.

Hvorfor skal jeg handle hos Cykler.dk?
Når du handler hos Cykler.dk, får du den bedste service her i landet. Vi er den største cykelbutik i Vestjylland, og på vort moderne værksted står det team af højt kvalificerede cykelmekanikere klar til at hjælpe og rådgive dig.
Din nye cykel leveres, i fuldt samlet tilstand. Og det endda ganske gratis. Vi tager slæbet, imens du får cykelglæden!
Velkommen hos Cykler.dk!

Når du køber en ny cykel, må du ikke glemme beskyttelsen.

Find et stort udvalg af cykelhjelme her.