Hvorfor skal jeg vælge en Klickfix-løsning?


Med et klickfix beslag/adapter kan det næsten ikke blive nemmere! Når adapteren er monteret på din cykel, kan du frit skifte mellem alle Klickfix kurve, og der er også kurve af andre fabrikater, som er Klickfix-kompatible. Dette gælder f.eks styrtasker fra ABUS.

Monteringen af adapteren er meget enkel, og selve adapteren er udført i slagfast, vejrbestandig plast. Det gælder i øvrigt også for Klickfix kurvene, at de er lavet af vejrbestandige materialer, såsom plast eller aluminium,

Hvilke KlickFix produkter findes der?


Den gængse Klickfix-adapter findes i flere forskellige størrelser, alt efter dimensionerne på dit cykelstyr. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse, du skal bruge, så kontakt os endelig, så du undgår fejlkøb.

Det er også muligt at få en Klickfix Adapter til montering på sadelpinden. Det kan være en fordel på cykler, hvor det ikke er muligt at montere en traditionel frontkurv.

Af kurve kan vi nævne modeller som Alumino, Lamello og Structura. Hvis du har en retro-cykel, kan du få en Wicker Basket, som er en klassisk fletkurv. Fælles for kurvene er selvfølgelig, at du let kan klikke dem af og på, når Klickfix adapteren er monteret på din cykel.  

Desuden findes der et udvalg af cykeltasker fra Klickfix. Leder du efter noget, som ikke er her på siden? Så giv os et kald, så gør vi alt for at skaffe det, du ønsker.

Hvorfor skal jeg købe Klickfix-produkter hos Cykler.dk?


Cykler.dk er din Klickfix-forhandler, både på nettet og i vores fysiske butik i Lemvig. Vi lever og ånder for cykling, og stræber bestandig efter at give dig den bedst tænkelige service.

Husk, at vi giver fri fragt på alle ordrer over 299 kr.

Kontakt os på mail: info@cykler.dk, ring på tlf.: 77340818, eller kig forbi butikken.