Hvorfor skal jeg vælge et produkt fra Atran Velo?


Atran Velo er, som nævnt ovenfor, en højt anset svensk producent, som har været i branchen i flere årtier. Alle Atran Velos produkter er lavet i solide materialer, som kan holde til at blive brugt, mange år ud i fremtiden.

En anden ting er, at Atran Velos produkter, for langt de flestes vedkommende, er kompatible med det super smarte AVS-system. Her kan du, takket være et smart beslag, hurtig klikke cykelkurve, tasker mm. af og på. Når du f.eks. holder udenfor supermarkedet, klikker du bare din cykelkurv af, hvorefter den kan bruges som indkøbskurv. Og inden du sætter kursen hjemad, klikker du kurven fast igen, så du er sikker på, at den bliver siddende, hvor den skal, imens du kører. Nemmere kan det næsten ikke være!

Det smarte Newrack 2.0 AVS-beslag finder du her

Se mere om Atran Velo i videoen herunder:Hvilke Atran Velo produkter findes der?


Lad os først kaste et blik på bagagebærerne! Hvis du er på udkig efter en helt klassiske bagagebærer, kan vi anbefale model City. Den passer til cykler fra 24 til 29´´, og kan bære op til 25 kg. Dvs. at du også kan bruge den til montering af et barrnesæde.

Hvis der er skivebremser på din cykel, skal du bruge en Atran Velo AVS Disc bagagebærer. Også denne kan bære op til 25 kg.

Endelig kan du vælge en bagagebærer, der er designet til montering på saddelpinden. Denne bagagebærer hedder Active AVS. Monteringen sker lynhurtigt, idet bagagebæreren klikkes fat omkring saddelpinden. Ydermere er der den fordel, at hvis der f.eks. er to cykler i husstanden, så kan man deles om bagagebæreren.
Vær opmærksom på, at Active AVS har en maksimal bæreevne på 10 kg. Den er således ikke egnet til barnesæde, eller til tunge cykeltasker.

Dernæst er der et fint udvalg af cykelkurve. Modellerne hedder eksempelvis Daily, Bring og Epic Multi AVS.
Søger du en klassiske fletkurv, i elegant retro-look, er model Picnic et godt bud.

Hvorfor skal jeg handle hos Cykler.dk?


Hos Vestjyllands største cykelbutik, Cykler.dk, får du Danmarks bedste kundeservice. På det 5-stjernede værksted står en stor stab af højt kvalificerede cykelteknikere klar til at hjælpe dig med små og store opgaver.

På alle online bestillinger over 299 kr. giver vi fri fragt.

Har du nogen spørgsmål? Så kontakt os, enten pr. mail: info@cykler.dk, på tlf. 77340818, eller kig ind i vores fysiske butik i Lemvig.

Vi ser frem til at byde dig velkommen!