Atran Velo AVS Disc Bagagebærer 24'' - 29''

DKK 349,00
Ikke På Lager
Derfor vil du elske den
1. Stærk og smuk bagagebærer i klassisk design
2. Godkendt til op til 25 kg
3. Designet til cykler med skivebremser

Stadig flere cykler er udstyret med skivebremser. Og det er en ganske god ting, for skivebremser er kendetegnet ved at levere præcis og gedigen bremsekraft, under alle forhold. Eksempelvis forringes et sæt skivebremsers bremsekraft ikke nævneværdigt, fordi vejen er våd og/eller glat. Det er noget ganske andet end de fælgbremser, man normalt finder på traditionelle hverdagscykler. En anden fordel ved skivebremser er, at de ikke kræver megen vedligeholdelse.

Hvis du f.eks. bruger din cykel til længere pendlerture, kan du med fordel overveje en solid mountainbike eller gravelbike. Så får du både et lækkert træningsredskab og et virkeligt allround transportmiddel, i en og samme cykel. Imidlertid leveres disse glimrende cykler langtfra altid med bagagebærer. Hvis du har brug for en sådan, skal den derfor eftermonteres.

Atran Velo AVS City Disc er en både solid og let bagagebærer, udført i aluminium, og i en slidstærk sort lakering. Det, der gør denne bagagebærer så speciel, er at den er designet til brug på cykler, som har skivebremser. Den passer til cykler med 24-29´´ hjul, og er desuden justerbar i højden.

Atran Velo AVS City Disc bagagebæreren er godkendt til maks. 25 kg, så den kan sagtens bære enten et barnesæde med et barn i eller et par tunge cykeltasker. Bagerst finder du monteringshuller til refleks, eller til en baglygte med refleks.

Med denne smarte bagagebærer er du klar til lidt af hver, uanset om det er indkøb, pendlertur, cykelferie eller en tur sammen med junior. Bagagebæreren er let at montere. Men skulle du få brug for hjælp, så står vore dygtige cykelmekanikere klar til at assistere dig.